23948sdkhjf

Så er det snart MESSETID!

| Medlemsnyhed | Indrykket af Stenhøj DK A/S

au2messe 2021 i Fredericia er lige rundt om hjørnet! Vi glæder os til at vise jer vores 600 kvm. store stand, hvor vi har masser af værkstedsudstyr og super skarpe messe-priser.

 Hvad kan du opleve på vores stand? Vi sætter fokus på en række emner der rører sig i branchen: 

SÅ SKAL DER ”SPARKES DÆK”!
Vil du gerne se produktet tæt på og have fingrene i maskineriet inden du investerer i noget? Det kan vi godt forstå!

Vi har derfor taget vores hold af eksperter med! Nemlig vores teknikere, som arbejder med vores maskiner hver eneste dag. De står klar til at demonstrere bl.a. dækskiftere, afbalanceringsmaskiner og 4-hjulsudmåling direkte på standen – og du er velkommen til selv at tage dækket i hånden og afprøve maskinerne.

SKAL DET VÆRE EN UNDERGULV- ELLER OVERGULVSLIFT?
Er du i tvivl om, hvilken type lift du skal vælge? Det kommer helt an på, hvad du skal bruge den til, og hvordan dit værksted er indrettet. Derfor er det en god idé lige at svinge forbi vores stand – vi har medbragt et stort udvalg af forskellige lifttyper – og så har vi selvfølgelig også vores lift-eksperter med, der kan hjælpe dig på vej.

DET BEHØVER HVERKEN VÆRE SVÆRT ELLER DYRT AT LØFTE EL-BILER
Er dit værksted parat til at tage imod el-biler eller venter du lige med den investering indtil kunderne står i døren?

El- og hybridmarkedet er allerede vokset markant – så hvis du vil kunne fastholde dine kunder, uanset hvilken type bil de kører i, så er det en god idé at være klar. Den gode nyhed er, at du ikke behøver at have en dedikeret arbejdsstation der står og samler støv indtil el-bilerne dukker op – du skal bare vælge en lift, der kan lidt af hvert. Kom forbi vores stand og hør mere.

ER DIT VÆRKSTED INDRETTET OPTIMALT??
Den rigtige indretning af dit værksted har kæmpestor indflydelse på, hvor godt dit værksted fungerer til hverdag. Det påvirker både alle der skal arbejde der, dit arbejdsflow igennem værkstedet og i sidste ende – din indtjening!

Kom forbi og hør mere om, hvordan du kan gøre dit værksted endnu mere effektivt!

DEN PERFEKTE DÆKLINJE
Hvad er den perfekte dæklinje? Det kommer helt an på, hvilken type arbejde der kommer ind på dit værksted. Kom forbi vores stand og se vores store udvalg af bl.a. dækskiftere, afbalanceringsmaskiner og tilbehør. Du kan også høre mere om f.eks. hjuldiagnose – hvad er det og hvad kan det gøre for din forretning?

TJEN PENGE PÅ SPORING
Vidste du, at 2/3 af alle biler som kører ind på dit værksted er udenfor sporing?

4-hjulsudmåling er både god kundeservice og god forretning. Det tager ca. et sted mellem 3 - 10 minutter at udføre en sporingskontrol - alt efter hvilken type 4-hjulsudmåler du vælger. Med en lift dedikeret til at foretage en sporingskontrol på alle biler der kommer ind på værkstedet, får du et kæmpe potentiale for salg af sporing.

SERVICE SKAL DA VÆRE NEMT
Vil du gerne slippe for at skulle holde styr på serviceintervaller, dokumentation, papirarbejde og til gengæld få et nemt og hurtigt overblik over det hele?

Kom forbi og få en snak med os omkring dit servicebehov.

SKAL VI TAGE ET KIK PÅ DIT TRYKLUFT?
Vi tager vores absolutte fagnørd inden for kompressorer med på messe. Så kom forbi og få en snak om trykluft, energi-måling, luftkvalitet, beholderkontrol og meget mere.

Du kan også få råd og vejledning omkring ventilation og udsugning.

VELKOMMEN I OLIEBAREN!
Kom forbi og hør mere om, hvordan du kan få et olie-setup der giver nem adgang i hele værkstedet. Vi fortæller dig også om, hvordan du får 100% styr på olieforbruget.

au2messe facts:
Messe C, Fredericia
Vestre Ringvej 101, 7000 Fredericia

27. oktober kl. 15.00 - 21.00
28. oktober kl. 14.00 - 21.00 (14.00 - 15.00 for tekniske skoler)

 

 


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Stenhøj DK A/S

Barrit Langgade 188-190
7150 Barrit
Danmark
Stenhøj DK A/S

Send til en kollega

0.094