23948sdkhjf

Her er finalisterne til Årets Brugtbil 2020 - hvem vinder

| Medlemsnyhed | Indrykket af Biltorvet.dk

Hvem skal vinde Årets Brugtbil - vi tager et grundigt kig på de fem finalister, og finder ud af hvem der er billigst per kilometer.

Hvilken brugt bil er den bedste? Det forsøger vi at finde svaret på her med fem finalister, som strækker fra koreansk familiebil til en tysk elbil.

Fabriksnye biler er ikke bare dyre, lige nu kan det være svært at få fat i en uden måneders leveringstid. Ved at købe brugt, slipper du for leveringsproblemer, og en anden person end dig har formentlig taget den meget dyre afskrivning fra de første år. Men bagsiden er jo, at du risikerer at købe katten i sækken. Derfor kårer danske motorjournalister hvert år Årets Brugtbil, og her finder du årets fem finalister.

BMW i3
Den lille tyske elbil var helt sikkert forud for sin tid, da den blev lanceret i 2013. Faktisk er BMW i3 bare blevet mere populær med tiden, i takt med at køberne har fået øjnene op for elbilernes kvaliteter, og at BMW har lanceret opdateringer med større batterier. For i3 er ikke den oplagte bil, hvis du kører fra Århus til København to gange om ugen. Den er til gengæld hamrende sjov, dynamisk, kvik og frisk at køre.

Teknisk er den også milevidt fra alt andet på de danske veje, da den er bygget i kulfiberforstærket plast og aluminium. Du skal altså ikke spekulere på rust, og generelt er elbiler solide og med få fejl. Det forklarer FDM Biltest i Hillerød, hvor finalen afholdes, som kun har set få i3’ere, men flere af dem har ...

Læs mere på Biltorvet her.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Biltorvet.dk

Skagensgade 1,1
2630 Taastrup
Danmark
Biltorvet.dk

Send til en kollega

0.093