23948sdkhjf

Lease dig i himlen med en dansk Caterham

| Medlemsnyhed | Indrykket af Biltorvet.dk

Nogle af de bedste ting kommer i små pakker - Caterham 170 er en af dem. Den har en motor på bare 0,6-liter, men runder alligevel 100 kM/t på under 7 sekunder - og nu kan den leases i Danmark.

Balance som en Formel-bil, masser af fart og forbrug som en mikrobil. Nu importeres Caterham til Danmark, og det betyder, at du kan lease den mindste model til – ja, halvmange penge.

Caterham laver gudsbenådede køremaskiner, og nu er de i Danmark. Introduktionen er timet med en opdateret model, Caterham 170 – det britiske mærkes billigste model. I stedet for potente motorer med flere hundrede hestekræfter, har man stoppet en 660 kubik trecylindret og turboladet motor fra Suzuki i bilen. 0,6 liter er jo motorcykel-størrelse, men motoren stammer faktisk fra Suzukis serie af kei cars, en særlig type af små biler i Japan.

Du får altså turbo, fire ventiler per cylinder og kædetrukket overliggende knastaksler og en ydelse på 85 hestekræfter ved 6.500 o/min og 116 Nm. Det lyder ikke ligefrem imponerende, men du kommer ikke til at kede dig bag det mikroskopiske rat. Bilen vejer blot 440 kilo, og det svarer til, at den har 170 hestekræfter per ton – heraf navnet.

Det sætter den lille 2-personers sportsvogn i stand til at gå fra 0-100 km/t på ...

Læs mere på Biltorvet her.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Biltorvet.dk

Skagensgade 1,1
2630 Taastrup
Danmark
Biltorvet.dk

Send til en kollega

0.219