23948sdkhjf

REOLINK - Videoovervågning billigt, nemt og hurtigt

| Medlemsnyhed | Indrykket af CEPELO A/S

Skab mere tryghed på arbejdspladsen med videoovervågning. Med Reolink kan du slippe for dyre abonnementer og du hurtigt kørende indendørs og udedørs.

Reolink leverer gennemtænkte løsninger indenfor sikkerhedskameraer, som livestreamer til din smartphone/computer, når som helst du ønsker det. Udvalget dækker over abonnementsfrie 4G, WiFi og PoE kameraer, der alle er lette at sætte op og betjene.

Via Reolinks gratis App til Android og iOS får du bl.a. et brugervenligt interface med multiscreen streaming, mulighed for playback af optagelser samt e-mail alarmer og push notifikationer, hvis der opfanges bevægelse.
En prisvenlig og intuitiv løsning, til privat og professionel brug.

Batteridrevne 4G Kameraer. Disse er lette at sætte op og kræver ingen kab-ler. Ideelle til udendørs steder, hvor der ikke er strøm og internet tilgænge-ligt. Kameraerne optager kun ved bevægelse og fylder derfor ikke SD-kortet med unødvendige optagelser.
WiFi kameraer til fast strøm (230V) eller batteri. Billig og stabil løsning, til steder hvor både internet og strøm er let tilgængeligt f.eks. til private hjem, kontorer, lager m.m. Kameraerne optager kun ved bevægelse, således at SD-kortet kun fyldes med det vigtigste videoinfo.
PoE kameraer drives med Ethernet kabel og er en professionel løsning til bl.a. butikker, hvor man ønsker, at optage døgnet rundt og lagre optagelser-ne på harddisk (NVR) til fremtidig brug.

Tjek udvalget på vores hjemmeside og kontakt Key Account manager Rune Wager for mere info. 

Telefon: +45 9632 1048
Mobil: +45 2643 4534
E-mail: rw@cepelo.dk

www.cepelotools.dk


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
CEPELO A/S

Fredrikstadvej 15
9200 Aalborg SV
Danmark
CEPELO A/S

Send til en kollega

0.078