23948sdkhjf

VI søger nye partnere!

| Medlemsnyhed | Indrykket af Værkstedernes Indkøbsforening

Vil du udnytte potentialet i dine salgs- og værkstedsbiler? Bliv en del af branchens egen kæde af udlejningsforretninger og øg din indtjening ved at leje dine biler ud professionelt.

Værkstedernes Indkøbsforening står bag det innovative biludlejningskoncept, Autokonzept Biludlejning, som blev opstartet i 2018. Kæden tæller i dag flere end 20 udlejningsforretninger fordelt over hele landet. Målet er at skabe og vedligeholde en landsdækkende kæde af biludlejningsforretninger i Danmark.

De lokale Autokonzept Biludlejningsforretninger ejes og drives af seriøse autoværksteder og bilforhandlere fordelt over hele landet, som har faglig korrekt viden og lokalkendskab. Det er egne biler, du lejer ud - det kan være du har ledig kapacitet i dine kundebiler eller vil benytte dine salgsbiler. VI stiller et omfattende, brugervenligt administrations- og betalingssoftware til rådighed og drifter en landsdækkende professionel udlejningswebshop. Du får assistance fra et aktivt hovedkontor, der hjælper dig hver dag, både med tekniske udfordringer såvel som med den nationale og lokale markedsføring.

Forbrugerne tilbydes alt fra dagsleje til weekendleje og ugeleje. Bilerne kan lejes via bookingsystemet på hjemmesiden www.lejbilen.dk eller ved direkte at kontakte udlejningsforretningerne. Da det på landsplan er blevet populært at langtidsleje biler, tilbydes både privat- og erhvervskunder også minileasing med attraktive rabatter.

Læs mere her >>

Værkstedernes Indkøbsforening søger netop nu bilforhandlere og værksteder, der kan se muligheder i at udleje deres biler.

Skal det være jer? 

Så kontakt konsulent konsulent Jens Spanggaard på  41 44 30 19 Jylland & Fyn eller konsulent Ole Dissing på 20 29 92 89 Sjælland & Øerne til en snak om jeres muligheder.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Værkstedernes Indkøbsforening

Silkeborgvej 136
8700 Horsens
Danmark
Værkstedernes Indkøbsforening

Billeder & videoer

Biludlejning Varevogn AutokonzeptBiludlejning Varevogn Bredebro AutokonzeptVI søger nye partnere

Send til en kollega

0.078