23948sdkhjf

Bliv Udlejningsforretning

| Medlemsnyhed | Indrykket af Værkstedernes Indkøbsforening

Interesseret i at blive en del af Autokonzept Biludlejning? Så læs mere om konceptet herunder.

Hvad indeholder konceptet? En stærk fælles profil, markedsføring og IT-software!

Det er dine egne biler du lejer ud, så står du med ekstra kapacitet i form af dine kundebiler eller vil benytte dine salgsbiler, er her en oplagt mulighed for at skabe en ekstra indtægt i virksomheden. Vi stiller et omfattende administrations- og betalingssoftware til rådighed og drifter en landsdækkende professionel udlejningswebshop -  www.lejbilen.dk

                         

Hvad skal du gøre? Sikre god service og udvikle din lokale forretning!

Du har først og fremmest ansvaret for succesen i din egen forretning og med en iforvejen stor kundegruppe fra dine nuværende slagskanaler, er du allerede her godt på vej. Du skal selv aktivt udvikle din forretning lokalt og tilføre de nødvendige køretøjer, så du står stærkt i forhold til konkurrenterne i området. Dine biler skal være synede og vel vedligeholdt, så de lever op til kædens standarder. Du skal have forståelse for kæden, og vi ser gerne at du giver os input, så vi sammen kan skabe det bedst mulige koncept.

 

National og lokal markedsføring! En fælles opgave!

Tilsluttede medlemmer betaler et markedsføringsbidrag, som anvendes til national markedsføring af AutoKonzept - dette foregår både online og offline. Vi har ansvaret for den nationale markedsføring, mens du har ansvaret for den lokale markedsføring. Vi give gerne en hjælpende hånd til at få produceret lokalmarkedsføring, hvis der er et ønske herom. Når du tilmelder dig, køber du en startpakke med skilte til bilerne + bygningerne, brochure, kuglepenne m.m. og andet markedsføringsmateriale, du kan anvende lokalt. 

 

Skal din virksomhed være med? …Så kontakt os allerede i dag!

Hos Autokonzept, handler det om god service, gode priser og glade kunder, og med en trustpilot score på 4,5 stjerner lever vi godt op til vores eget mål

Skal det være jer? Så kontakt konsulent Jens Spanggaard på  41 44 30 19 Jylland & Fyn eller konsulent Ole Dissing på 20 29 92 89 Sjælland & Øerne til en snak om jeres muligheder.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Værkstedernes Indkøbsforening

Silkeborgvej 136
8700 Horsens
Danmark
Værkstedernes Indkøbsforening

Billeder & videoer

Autokonzept biludlejning

Send til en kollega

0.095