23948sdkhjf

Ny busvasker hos Tide Bus Danmark

| Medlemsnyhed | Indrykket af Wennstrom Wash Systems A/S

Tide Bus Danmarks anlæg i Herning har fået installeret Wennstrom Wash´s topmodel inden for busvask – Magnum C5000 som er produceret af Otto Christ A.G. Europas førende producent af vaskeanlæg.

Tide Bus Danmark havde et ønske om at få en robust og solid vaskemaskine som er enkelt at betjene til deres afdeling i Herning, da de hver nat skal vaske 14 busser på en enkelt og hurtig måde. Wennstrom Wash har flere eksempler på at en Christ busvasker kan holde i mere end 20 år, selv ved mange vaske i døgnet, og foreløbig skal Tide Bus Danmarks nye anlæg i Herning vaske de næste 12 år.  

Tide Bus Danmarks Magnum C5000 vask har 2 sidebørster, som centeroverlapper og dermed sikre det bedste vaskeresultat på bussen i begge ender.  De har både fået et sommerprogram, vinterprogram og kvikprogram, så står de i en presset situation og skal have vasket en af deres busser hurtigt, kan kvikprogrammet vaske bussen på 5 ½ minut og stadig opnå det bedste vaskeresultat af deres bus.

Mange busselskaber vælger også at skifte fra siderunner til fuldautomatiske maskiner, og det har Tide Bus Danmark også gjort. Dette giver dem den unikke mulighed for at rengøre bussen indvendigt mens bussen bliver vasket. Har man forskellige bustyper er det nemt med Christ´s betjeningspanel at vælge vaskeprogram fra den ene bustype til den anden.

Den 26. september slog Tide Bus Danmark dørene op for deres nye afdeling i Herning.

Wennstrom Wash vil gerne ønske dem tillykke med deres nye busvasker.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Wennstrom Wash Systems A/S

Tigervej 12
4600 Køge
Danmark
Wennstrom Wash Systems A/S

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.079