23948sdkhjf

Familie på spansk – Seat Tarraco FR

| Medlemsnyhed | Indrykket af Biltorvet.dk

Seat største SUV er velkørende og rummelig, samtidigt med at det spanske ophav bibeholdes med en nær sportslig attitude og køreegenskaber. Den er dog vel tørstig, men det er der råd for.

Seat Tarraco er måske lidt overset i mængden af store SUV’er, og sine søstre Skoda Kodiaq og VW Tiguan, hvilket er helt ufortjent. I topversionen FR, ser den både sportslig, ond og eksklusiv ud. Især i den blanksorte version vi tester, med de store standard 19-tommerfælge i et cool design kaldet Cosmo Grey, og skålformede sportssæder med diamantmønster og kontrastsyninger understreger det sportslige, der også bakkes op af en stram undervogn, der samtidigt ikke er decideret hård.

Seat udmærker sig ved, at helt vildt meget er standardudstyr – som fx ratvarme, adaptiv fartpilot med nødbremse, alupedaler, tonede ruder, ambient belysning, lys- og regnsensor, LED for- og baglygter, nøglefri start, varme i forsæder og bagsæder, fodbetjent bagklap osv. Listen er imponerende.

Den lange tur
Vi kørte en lang familietur hinsidas et stykke op i Sverige, og var ikke trætte i ryg, ben eller bag, fordi sæderne er ret gode at sidde i. Samtidigt er der jo masser af plads i den 4,7 meter lange vogn, og en smart detalje er, at bagsæderne kan skubbes, så man kan få mere bagagerumsplads eller benplads.

Det betyder, at bagagerummet har op til 760 liter, og når sæderne er helt tilbage, har du oceaner af plads foran knæene.

SUV betyder jo, at den er høj, og det var en fordel på svenske skovveje, der rent faktisk kan byde på lidt udfordringer i form af dybe spor. På motorvejen derop nyder bilen godt af, at der er ...

Læs mere på Biltorvet her.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Biltorvet.dk

Skagensgade 1,1
2630 Taastrup
Danmark
Biltorvet.dk

Send til en kollega

0.078