23948sdkhjf

Aston Martin laver elektrisk James Bond-bil med fede gadgets

| Medlemsnyhed | Indrykket af Biltorvet.dk

I forbindelse med den nye James Bond-film No Time to Die, har Aston Martin og Eon i samarbejde kreeret den legendariske DB5 som en elektrisk bil – kun 125 bliver lavet, men der er en hage.

Det er jo lidt trenden nu om dage, at der dukker elbiler op af gamle klassikere, senest hvor Opel lavede en elektrisk Manta. Men vi har også set elektriske Jaguar E-typer, MG’ere og hele firmaer har specialiseret sig i konversioner af klassiske biler, som bygges om til eldrift. Mini’er, bobler, rugbrød og hvad de ellers hedder alle sammen kan du nu få elektrisk – har du penge nok.

Nu er Aston Martin sprunget med på de elektriske vinde. Så tænker du, har de ikke gjort det før? Jo, læs her. 

Men nu har de teamet op med Eon, som vi herhjemme kender fra deres ladestandere, men det er ikke den Eon – men Eon productions, som er filmselskabet bag James Bond.

Sammen har de bygget en DB5 som et spin off fra den nye James Bond-film No time to die, den 25. film i rækken, hvor DB5’eren har fået en rolle, ligesom i de gode gamle dage. Sean Connery var agent 007 i Goldfinger fra 1964, i den dengang nye DB5 og siden har bilen optrådt i nu i alt otte Bond-film, så den må efterhånden siges at være en fast del af James Bond-universet.

James Bond-bilen har en hage
DB5’eren er jo agentens bedste ven og er i filmene udstyret med vilde gadgets fra Q’s værksted. Det bliver den elektriske naturligvis også.

Således kan du lave ...

Læs mere på Biltorvet her.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Biltorvet.dk

Skagensgade 1,1
2630 Taastrup
Danmark
Biltorvet.dk

Send til en kollega

0.095