23948sdkhjf

Skal du også på kør-selv-ferie i Europa i år?

| Medlemsnyhed | Indrykket af Annoncørbetalt indhold

Trænger du til at komme på ferie, men vil du ikke risikere flyrejser, der kan blive aflyst?

Europa er rig på attraktive rejsemål, og tager du på kør-selv-ferie, får du den ultimative frihed på din ferie. Her kan du få inspiration til feriedestinationer, og information om hvad du skal huske, når du skal på kør-selv-ferie.

Hvis du i år har savnet at komme ud at rejse, så har du måske planlagt at tage revanche denne sommer.

Der er dog stadig en række lande, som udenrigsministeriet fraråder ikke-nødvendige rejser til, og du kan derfor være nødsaget til at tænke på alternativer til dine oprindelige ferieønsker.

Kør-selv-ferier i Europa ser derfor ud til at blive ekstra populære i år, og hvis du ikke tidligere har holdt ferie på denne måde, kan det være, at det er i år, du skal prøve det.

Inden du tager afsted
En kør-selv-ferie er en anderledes ferieform, end du måske er vant til. Du får mere frihed, men også mere ansvar, da du selv står for transporten.

Først og fremmest er det selvfølgelig vigtigt, at din bil er klargjort til at køre længere strækninger. Det kan være, at bilen kører uden problemer til hverdag, men med ekstra oppakning og over lange distancer i sommervarmen, bliver bilen ekstra udfordret.

Du kan derfor med fordel få bilen tjekket på et værksted inden afrejse, så du ved, at alt fungerer, som det skal.

Skulle du være uheldig at komme ud for bilproblemer undervejs på din ferie, er det vigtigt, at du har styr på din vejhjælp. Ingen har lyst til at bruge sin ferie på at holde i vejkanten og forsøge at finde nummeret til en lokal vejhjælp.

Derfor er det vigtigt, at du har styr på din vejhjælp inden afrejse. Hvis du foretrækker at bruge en dansk vejhjælp med en døgnåben dansktalende alarmcentral, er SOS Dansk Autohjælp et godt bud.

SOS Dansk Autohjælp hjælper nemlig ikke kun bilister i Danmark, men tilbyder også vejhjælp i Europa. Her finder du også en række brugbare informationer, til når du skal køre bil i Europa.

Ved du, hvor du vil rejse hen?
Når du selv kører på ferie, har du den ultimative frihed til selv at vælge, hvor du vil hen. Der er dog en række destinationer, som er særligt populære blandt danskere, der tager på kør-selv-ferie.

Mange danskere kører sydpå i deres ferie, og især Tyskland er en populær feriedestination. Vil du længere sydpå, og føler du dig sikker ved at køre i bjergene vil en køretur i Alperne byde på spektakulære udsigter under kørslen sammen med en række steder, du kan holde din ferie.

Kører du syd for Alperne, kan du for alvor komme på badeferie, hvis det er målet for ferien. Italien byder på en lang række badestrande, og her kan du også let finde en campingplads, hvis du ønsker det. Udover campingpladser er der i hele Europa en lang række ferieboliger, hoteller eller B&B’s, så du har en lang række muligheder for overnatning, uanset hvor du vil holde ferie.

Mulighederne er uendelige, når du kører selv, og du skal ikke bruge andet end en bil for at få din drømmeferie i Europa.

Medlemsnyhed

Indrykket af
Annoncørbetalt indhold

Send til en kollega

0.095