23948sdkhjf

Model Y er måske Teslas bedste model til dato

| Medlemsnyhed | Indrykket af Biltorvet.dk

Tesla Model Y fixer mange af Model 3's problemer - og er måske den bedste Tesla til dato. Problemet er bare, at de gamle bilproducenter er vågnet fra deres tornerosesøvn og er endelig klar til at tage kampen op.

Mere plads og mere komfort – Tesla Model Y fikser de store minusser ved Model 3, og samlet set er det måske Teslas bedste model til dato. Problemet er bare, at der aldrig har været så mange konkurrenter som nu, så er Model Y virkelig den bedste elbil lige nu, eller skal du for første gang vælge andet end en Tesla?

Historien om Tesla er fantastisk. Siden virksomheden blev grundlagt i 2003, til i dag hvor der er over halvanden million Tesla’er på vejene, har det amerikanske mærke været den absolut mest drivende kraft for, at selv de mest tungnemme klimafornægtere har indset, at elbiler er uundgåelige.

Tesla ramte hovedet på sømmet med Model S, og bankede det helt ind med Model 3 – den alene står for en million solgte eksemplarer. Det er forståeligt, for 3’eren har længe været den rigtige elbil at købe. Her fik du den bedste ladeteknik, rækkevidde og kræfter til pengene. Men uanset hvor velskabt og nyskabende Model 3 var, så havde den nogle mangler. Dem har Tesla forsøgt at løse med Model Y, en crossover baseret på Model 3.

Det er i hvert fald det indtryk, bilen efterlader, efter vores første timer bag rattet. Først og fremmest er der pladsen, for bagklappen på en Model 3 er som en brevsprække. Sådan er det ikke i Model Y, her rummer bagagerummet 854 liter. Det er imponerende, og til sammenligning sluger en Volkswagen Passat Variant sølle 650 liter. Selve bagagerummet er langt, og under bunden gemmer der sig ...

Læs mere på Biltorvet her.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Biltorvet.dk

Skagensgade 1,1
2630 Taastrup
Danmark
Biltorvet.dk

Send til en kollega

0.079