23948sdkhjf

Fleksibel liftløsning fra Danmarks førende lysproducent

| Medlemsnyhed | Indrykket af SCANGRIP A/S

Til tosøjlede lifte og mobile søjlelifte tilbyder SCANGRIP en universel alt-i-en belysningsløsning, der nu er opgraderet og lyser dobbelt så kraftigt. Se LINE LIGHT 2 POST til au2messe i Fredericia d. 27. og 28. oktober 2021.

LINE LIGHT 2 POST er en fuldstændig fleksibel løsning, der passer til alle tosøjlede lifte og mobile søjlelifte uanset type. Den koncentrerer lyset i en udstrålingsvinkel på 75°, hvilket giver en ekstremt kraftig og klar oplysning af hele arbejdsområdet.

Den er altid lige ved hånden ved undervognsinspektion, og med de medfølgende magnetiske clipholdere får du fleksible ophængningsmuligheder, så kan du have begge hænder fri til at arbejde.
LINE LIGHT 2 POST er utrolig nem at montere, og der skal ikke bores i liftkonstruktionen. Den er samtidig IP67, hvilket betyder, at den sagtens tåler vand, der drypper fra bilerne, når de bliver kørt ind udefra på en regnvejrsdag.

Kom forbi på au2messen og få en snak om robust og holdbart LED lys til dine værkstedslifte og bliv klar til efterårets og vinterens spidsbelastning.

Læs mere om LINE LIGHT 2 POST her.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
SCANGRIP A/S

Rytterhaven 9
5700 Svendborg
Danmark
SCANGRIP A/S

Send til en kollega

0.094