23948sdkhjf

Tænk miljøet ind i din biltransport

| Medlemsnyhed | Indrykket af Annoncørbetalt indhold

Vi kommer ikke udenom det. Biler forurener rigtig meget, og i denne tid med øget fokus på klimaet bliver man nødt til at tænke sig om, når man skal fra A til B med sin bil.

For mange danskere er det dog ikke en nem omlægning at skulle til at foretage. Mange oplever det som værende et stort indgreb i deres hverdag og lader derfor ofte være med at gøre noget overhovedet. 

Vi vil her forsøge at gøre det en smule mere overskueligt for dig at passe på miljøet, når du kører bil. Vi har nemlig samlet nogle simple tips, som måske kan få flere danskere til at gøre en indsats. 

Delebiler - udnyt ressourcerne maksimalt
Når man endelig skal fylde bilen med forurenende benzin og køre lange distancer, så kan man lige så godt få transporteret så mange mennesker som muligt i processen. Med GoMore kan du invitere andre til at køre med dig, hvis de skal samme distance. Du kan også selv hoppe med i en andens bil eller låne din bil ud, når du ikke bruger den. 

Generelt har GoMore gjort det super nemt og brugervenligt at carpoole rundt i landet, hvilket sparer en masse CO2-udledning. Når fire mennesker kører sammen i én bil i stedet for i fire forskellige, så skåner vi naturligvis miljøet. En bonus ved det er, at hvis du tilbyder folk at køre med på en distance, du alligevel skal køre, så får du dækket dine benzinudgifter og sparer altså også penge. Det er win-win. 

Det samme gør sig gældende, hvis du ønsker at leje din bil ud igennem GoMore. Så får du også en skilling for, at andre kan benytte din bil, når den alligevel bare ville stå stille i indkørslen. Selskabet sørger naturligvis for at screene alle, der benytter deres services, grundigt, før de lader en fremmed køre i din bil.

Udskift din bil   
Det kan lyde drastisk, og det skal selvfølgelig ikke være før, din nuværende bil har udtjent sin levetid, men det er helt sikkert vejen frem. Det er svært at gøre dine bilture grønnere, hvis du kører i en gammel spand, som på ingen måde er energibesparende. Derfor kan det være en rigtig god ide at se dig om efter et mere miljøvenligt alternativ, når du alligevel skal have udskiftet dit køretøj. 

Der er flere muligheder for at købe biler, som er skånsomme mod miljøet. Generelt er der jo indført en masse regler i dag for, hvor meget CO2 en bil må udlede for overhovedet at være lovlig på det danske marked. Men der er dog nogle, som stadig er betydeligt bedre end andre. Dette kunne eksempelvis være en elbil. Det kan virke som et stort skridt at tage, og mange bliver afskrækket af tanken om, hvor svært det bliver at finde en ladestand, hvor langt den kan køre på en opladning, eller hvor længe den er om at lade op. Derfor kan du som alternativ overveje en hybridbil. 

En hybridbil er som bekendt en mellemting mellem en bil, der kører på fossile brændstoffer, og en bil, der kører på elektricitet. Medmindre du selvfølgelig vælger en plugin hybrid, så slipper du for alle de bekymringer, som du har ved en elbil, samtidig med at du skåner miljøet. Det er dog vigtigt at understrege, at en hybridbil helt sikkert er bedre end eksempelvis en benzinbil, men at den stadig ikke er lige så skånsom ved miljøet, som en ren elbil er. 

Medlemsnyhed

Indrykket af
Annoncørbetalt indhold

Send til en kollega

0.078