23948sdkhjf

Bliv medlem af Værkstedernes Indkøbsforening

| Medlemsnyhed | Indrykket af Værkstedernes Indkøbsforening

Værkstedernes Indkøbsforening samler alt til værkstedet ét sted

Værkstedernes Indkøbsforening, i daglig tale omtalt som VI, har eksisteret i mere end 40 år og er for alle værksteder og bilforretninger – uanset størrelse og tilhørsforhold. Foreningen er ejet af sine medlemmerne og det er dem der i sidste ende skal høste fordelene.

Medlemmer af Værkstedernes Indkøbsforening har adgang til mange forskellige produkter og services: Fra forbrugsartikler, dæk/fælge, reservedele og værkstedsindretning, til alarmsystemer, el-aftaler, kontorartikler og telefoni.

Både forbrug og drift er repræsenteret Som mekaniker og værkstedsejer, er hovedfokus i hverdagen bl.a. reservedele, smøremidler, hjul, værktøj og diverse forbrugsmaterialer. Derfor finder du alt dette til bestilling blandt VI’s aftaler. Men lige så relevant for hverdagen på værkstedet, er de fysiske rammer og den administrative drift. Skal du bruge en dækreol, kontorindretning eller garderobeskabe, fås det også ved VI – ligesom du også kan få hjælp til f.eks. det billigste og bedste telefonabonnement eller optimering af værkstedets varmeforbrug.

Medlemmer har adgang til en intern webshop, hvor fra de kan handle blandt tusindvis af varenumre, og finde information om alle de aktuelle leverandøraftaler. Næsten alle aftaler bygger på gennemfakturering med ensartet, attraktiv kredit. Dvs. at medlemmer selv har indflydelse på, hvor meget de vil samle under én månedlig betaling.

Jo flere desto billigere
VI tæller nu over 900 autoværksteder som medlemmer, der hver dag nyder godt af at kunne købe ind gennem foreningens aftaler. Men vi vil meget gerne være flere, for jo flere vi er, desto stærkere står vi. Og man vil hurtigt tjene kontingentet til foreningen ind.

Bliv medlem allerede i dag >>

Kontakt vores konsulenter for at høre mere om foreningen og de mange fordele:

Ole Dissing - 2029 9289 - Kørende Konsulent, Sjælland og øerne

Jens Spanggaard - 4144 3019 – Kørende konsulent, Jylland og Fyn


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Værkstedernes Indkøbsforening

Silkeborgvej 136
8700 Horsens
Danmark
Værkstedernes Indkøbsforening

Send til en kollega

0.109