23948sdkhjf

Bliv leverandør til Værkstedernes Indkøbsforening

| Medlemsnyhed | Indrykket af Værkstedernes Indkøbsforening

Værkstedernes Indkøbsforening er altid på udkig efter nye samarbejder

Værkstedernes Indkøbsforening (VI) har rødder tilbage til 1977. Det betyder dog ikke at VI hænger fast i gamle tider. Der er altid plads til et nyt produkt, som har sin plads på et autoværksted.

 Forskelligartede leverandører samles et sted På VIs interne webshop samles mange forskelligartede varer til direkte bestilling. Medlemmet lægger f.eks. en slagnøgle, fire dæk og et sikkerhedssko i indkøbskurven og går til bestilling. Nu sendes der tre ordrer via EDI eller mail, til tre forskellige leverandører. Medlemmet samler sit købsoverblik ét sted, og leverandøren modtager ensartede ordrer, fremfor at skulle tage disse på tlf. eller opsøge salget selv. 

”Hos Værkstedernes Indkøbsforening er vi altid nysgerrige på at få nye leverandører i folden, så vi kan tilbyde vores medlemmer de bedste varer” siger Henrik Koed, Indkøber hos VI. ”Vores fornemmeste opgave ved VI, er at skabe værdi for medlemmerne. Det gør vi blandt andet ved at opsøge dialog med autobranchens leverandører til fordel for både disse og medlemmerne”

 Fordele for leverandører såvel som medlemmer VI er til for sine medlemmer, som ejer foreningen 100%. Medlemsfordele og leverandørfordele hænger dog uløseligt sammen. 

På alle webordrer, følger altid en leveringsadresse med på værkstedet, men også en faktureringsadresse til VI. Al køb faktureres gennem foreningen. Leverandører modtager derfor betalingen fra ét sted, men fra 900 potentielle kunder. 

Leverandører til VI drager også fordel af at være synlige i intern markedsføring i form af nyhedsbreve og omdelt materiale, samt på den interne leverandørliste, som ethvert medlem kan tilgå, når de skal finde en fordelsaftale på et givent område.

Det kan være vanskeligt for potentielle leverandører at nå ud til de lokale autoværksteder, som vitterligt ligger alle steder i landet. Derfor er der stor potentiale for at nå disse ved at henvende sig gennem VI. Det er desuden samme potentiale, med omvendt fortegn VI forsøger at sende mod medlemmerne, som heller ikke har tid eller mulighed for selv at opsøge leverandørerne.

Se her, hvordan du kommer i kontakt med VI for et potentielt samarbejde

Gennem mere end 40 år har de danske autoværksteder haft deres egen indkøbsforening, Værkstedernes Indkøbsforening (VI). Foreningen blev startet af en gruppe fremsynede værkstedsejere, der alle var medlemmer af det daværende CAD (i dag DBR, red.). Men i dag er et medlemskab af indkøbsforeningen, med de mange fordele det giver, muligt for alle værksteder og bilforretninger, uanset størrelse og tilhørsforhold.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Værkstedernes Indkøbsforening

Silkeborgvej 136
8700 Horsens
Danmark
Værkstedernes Indkøbsforening

Send til en kollega

0.094