23948sdkhjf

Glem alt om diesel-taxa’er

| Medlemsnyhed | Indrykket af Biltorvet.dk

Mercedes er klar med endnu en revolutionerende elbil - på sigt skal EQE overtage fra E-Klassen. Det gør den med over 600 kilometer rækkevidde og en 141 centimeter bred skærm i kabinen.

Mercedes er klar med en elektrisk E-Klasse, stopfyldt med teknik og en effektiv rækkevidde på op til 618 kilometer på en enkelt opladning.

Du kan godt begynde at vænne dig til tanken om, at en E-Klasse fra Mercedes er mere end en dieseldrevet taxa. For selvom det kun er få måneder siden, den nye EQS blev præsenteret, så Mercedes allerede nu klar med næste fuldelektriske sedan, og den nye elbil tilbyder mange af de samme nye funktioner og features som EQS – men i et mere sportsligt og kompakt format.

EQE er Mercedes bud på en elektrisk variant af E-Klassen, og EQE og E-Klassen kommer til at køre side om side i nogle år, men i en ikke alt for nær fremtid, vil der nok kun være en E-Klasse, og den er elektrisk.

Første EQE hedder 350, og den udstyret med en elektrisk drivlinje, som trækker på bilens baghjul, leverer op til 292 hestekræfter og klarer op til 618 kilometer på en opladning. Batteriet har en nettokapacitet på ...

Læs mere på Biltorvet her.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Biltorvet.dk

Skagensgade 1,1
2630 Taastrup
Danmark
Biltorvet.dk

Send til en kollega

0.078