23948sdkhjf

FDM: De grønne biler imponerer med høj sikkerhed

| Medlemsnyhed | Indrykket af Biltorvet.dk

Euro NCAP er tilbage med crashtest af fem forskellige biler - fire af dem med alternative drivlinjer. Alligevel imponerer de alle - specielt det nye kinesiske mærke Lynk & Co.

Sikkerheden er i top hos samtlige biler i den seneste NCAP-sikkerhedstest. Specielt det kinesiske bilkoncept Lynk & Co imponerer med tårnhøj kollisionssikkerhed. Bilen, der er på vej til Danmark, kan ikke købes, men fås kun på abonnement på ned til en måned.

Skulle man stadig være i tvivl om, om bilproducenterne er midt i en elektrisk revolution, er det nok at kaste et blik på den seneste test fra Euro NCAP. Af testens fem biler er de fire helt eller delvist elektriske – en enkelt kører tilmed på brint. Elbiler og hybridbiler er for længst blevet mere reglen end undtagelsen, når Euro NCAP tester nye bilers sikkerhed.

Årets femte test fra det europæiske sikkerhedssamarbejde står denne gang i nichebilernes tegn. Feltet består af elbilerne Audi Q4 e-tron og NIO ES8, leasing-konceptet Lynk & Co 01 og brintbilen Toyota Mirai. Kun Subaru Outback er en ren benzinbil.
 
Det gør dog ikke testen mindre interessant. Tværtimod. Mest spændende er måske den nye SUV fra Lynk & Co, der er et helt nyt bilmærke og bilkoncept. Lynk & Co 01, som modellen hedder, kan nemlig ikke købes, men fås kun på abonnement, som det kendes fra Netflix eller Amazon.
 
Volvo-sikkerhed
Det er kinesiske Geely, som også ejer Volvo og Polestar, der står bag Lynk & Co. Bilen fås enten som plugin-hybrid eller almindelig hybrid og kan ...

Læs mere på Biltorvet her.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Biltorvet.dk

Skagensgade 1,1
2630 Taastrup
Danmark
Biltorvet.dk

Send til en kollega

0.062