23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Toyotas grå guld – Yaris Cross

Toyota dumper lige ned i den klassen for små crossovers. Kampen her er hård, men Yaris Cross byder på praktisk indretning, firehjulstræk og økonomisk motor. Desværre er prisen også relativt heftig og kan give ømme albuer.

Den er smart, rummelig og ganske grøn. Yaris Cross er Toyotas bud på en ny storsælger med høj indstigning, men pas på ømme albuer og høje priser.

Toyota ligger for en gangs skyld ikke fingrene imellem. Her er ikke noget reklamepjat med, at den nye Yaris Cross skal tage storbyens ungdom med storm. I stedet sigter den direkte efter Danmarks grå guld. Ja, Toyota siger det faktisk ligeud; Yaris Cross henvender sig til den store målgruppe af modne danskere over 60 år. Det er bedsteforældrene, som er blevet lidt stivryggede, og som vil sætte pris på den høje indstigning, automatgearet, og hybridmotoren, som kan pudse den grønne glorie overfor næsvise børnebørn med en boblende Greta Thunberg i maven.

For selvom Cross er bygget på samme platform som den almindelige Yaris, så har den 2,5 centimeter ekstra frihøjde, eller lige nok til, at du sætter dig ind i stedet for ned i bilen. SUV-silhuetten betyder samtidig, at designerne har kunnet skjule, at Cross er ...

Læs mere på Biltorvet her.

Biltorvet.dk
Skagensgade 1,1
2630 Taastrup
Høje-Taastrup Kommune
Danmark
CVR nummer: DK34576289

Kontaktperson

Send til en kollega

0.516