23948sdkhjf

Bliv inspireret af Würth på Transportmessen

| Medlemsnyhed | Indrykket af Würth Danmark A/S

Würth præsenterer effektive løsninger til transportbranchen indenfor flere områder på årets Transportmesse. Kom forbi og mød vores specialister, se bilindretning og oplev en vinderlastbil.

Transportbranchen er et vigtigt segment for Würth, og derfor deltager vi igen i år på Transportmessen i Herning den 16.-18. september. På vores stand stiller vi skarpt på Würths specialistområder:

Værkstedsudstyr – lad os få en snak om korrekt afbalancering af store køretøjer, og den betydning det har for kørekomforten

Aircon – få præsenteret markedets mest effektive og brugervenlige aircon-maskiner, der kan bruges til selv de største køretøjer

Additiver – hør hvordan du holder vognparken godt kørende med forebyggende og rensende additiver

Bilindretning – kom og se en varebil indrettet med det praktiske og gennemtestede Würth udstyr, som passer til alle modeller indenfor varevogne mv.

Vask og pleje af store køretøjer – vores specialister giver gode råd til hvordan du effektivt opnår de bedste resultater. Effekten kan du se på den flotte lastbil Van Helsing, der vandt prisen som publikums favorit til Truckshow Himmerland 2021. 

Du kan få en gratis adgangsbillet til Transportmessen (værdi: 100,-) ved at bruge koden WURTH2021 på www.transportmessen.dk.

Vi glæder os til at tage godt imod alle besøgende.

 

Medlemsnyhed

Indrykket af
Würth Danmark A/S

Montagevej 6
6000 Kolding
Danmark
Würth Danmark A/S

Send til en kollega

0.109