23948sdkhjf

Dacia introducerer Jogger – en 7-persones mpv

| Medlemsnyhed | Indrykket af Biltorvet.dk

Dacia har indset, at Lodgy og Logan var for hængerøve. Nu kommer Jogger, som er anderledes frisk at se på, men stadig hamrende praktisk.

Dacia Jogger er navnet på den nyeste familiebil fra Dacia. Med en længde på 4.55 meter er det den længste Dacia i modelrækken - en ægte familiebil med plads til syv voksne.

Forestil dig, at du giver en rumænsk bildesign-studerende en opgave. Han eller hun skal smelte den gamle Volvo XC90 sammen med en V70 – og så skal den være billig. Helt sådan er det nok ikke gået til, da Dacias nye gadekryds blev skabt – men det vildeste er, at det virker.

Dacia Dogger hedder den, og den skal tage over efter både Dacia Logan MCV og den afskyelige, men populære Dacia Lodgy. Dacia beskriver selv Jogger som en stationcar med udseende som en SUV, og praktikalitet som en MPV.

God plads til den sammenbragte familie
Dacia Jogger er 4,55 meter lang med en imponerende akselafstand på hele 2,9 meter og en frihøjde på 20 cm, som er bedre end flere SUV’er. Det betyder, at bilen nemt rummer op til syv personer, perfekt til den moderne, sammenbragte familie. De to bagerste sæder er individuelle og kan foldes ned eller tages helt ud. Gør man det har man plads til ...

Læs mere på Biltorvet her.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Biltorvet.dk

Skagensgade 1,1
2630 Taastrup
Danmark
Biltorvet.dk

Send til en kollega

0.062