23948sdkhjf

Hvilket ladekabel skal jeg bruge til min elbil?

| Medlemsnyhed | Indrykket af CEPELO A/S

Det kan være svært at vælge det rigtige ladekabel til elbilen, der er mange termer og specifikationer at forholde sig til. For at hjælpe kunderne har vi valgt at lave en lille videogennemgang af de kabeltyper vi tilbyder hos CEPELO.

I videon gennemgåes vigitg viden omkring eksempelvis nødladere/mormor ladere. Vidste du f.eks. at man kun må trække 6 ampere ud af et alm. husholdningsstik? Vigtig viden for ikke at overbelaste din elinstallation, særgligt i ældre huse eller sommerhuse, som måske ikke har den største kapacitet. 

Når det kommer til ladestik, så er der kun 2 typer at forholder sig til - type 1 og type 2. Alle nyere elbiler er type 2 kompatible, så dette er den mest alm. stiktype. De specificationer som du skal kigge på, når du vælger kabel, er antal ampere og faser. Et tre-faset 32 ampere ladekabel, kan leverer hele 22 kW i modsætning til et 1-faset 16 ampere kabel der er nede på blot 3,7 kW. Det er dog i sidste ende bilen der styrer hvor hurtigt du kan lade, så er du i tvivl er det en god ide at vælge et kraftigt kabel, så går du ikke glip af hastighed. 

SE VIDEO HER og bliv klogere. 

Vi tilbyder et 360 graders ladekoncept, hvor vi både rådgiver, sælger, installere og supportere ladestandere, til private og ervherv.

Se mere på www.cepelo-evgo.dk

 


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
CEPELO A/S

Fredrikstadvej 15
9200 Aalborg SV
Danmark
CEPELO A/S

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.079