23948sdkhjf

SmartVans tips til ladeboks og transportable ladere

| Medlemsnyhed | Indrykket af SmartVan A/S

Mange er bedre stillet med egen ladeboks til elbilen frem for abonnementløsningen.

Hvorfor skal du overveje at købe din egen lader til el- eller hybridbilen?
Fordi det ikke altid er billigst at tegne et abonnement. Ved abonnementstop skal du også levere lader tilbage og du betaler selv for nedtagning (hvilket kan beløbe sig i flere tusinde kroner). Du står altså mere frit ved køb af egen lader.

Hvornår kan det svare sig at købe en lader frem for at tegne et abonnement?
SmartVan anbefaler at købe en ladeboks eller transportabel lader da du dermed er er ejer i eget hus og ikke er afhængig af dyre abonnementer eller leasingaftaler.

Hvilken ladeløsning skal du vælge?
Det korrekte valg af lader afhænger af flere ting, bl.a. din nuværende elinstallation, i hvor høj grad du ønsker en permanent monteret lader eller også ønsker at tage laderen med i bilen.

Hvis du ønsker en løsning, hvor du kan få glæde af refusion af elafgift anbefaler vi vores Charge Amps Halo løsninger, idet de er forberedt til dette via et serviceabonnement. Har du derimod allerede et CEE stik i garagen eller ønsker du bare en nødlader (også kaldet en ”mormor” lader) har vi også løsninger til det.

Værd at vide om SmartVans ladere
Vores løsninger og hvem de er mest anbefalet til:

  • Charge Amps Aura 2x22 kW ladebokse anbefales til virksomheder eller andre steder hvor der er behov for at flere biler kan lades samtidig med meget høj effekt
  • Charge Amps Halo fås med en lade effekt på 3,7 kW, 7,4 kW og 11 kW og egner sig som fastmonteret lader i private hjem. Disse ladere kan du få refusion af elafgift via et serviceabonnement.
  • 22 kW og 11 kW transportable ladere med rødt CEE stik er perfekte, hvis du allerede har monteret et sådant stik i garagen. Her sparer du installationsprisen, der er ved en fastmonteret lader som Aura og Halo.
  • 3 kW transportabel lader med blåt CEE stik til steder som campingpladser, havne og byggepladser.
  • 2,2 kW transportabel ”mormor” lader med et almindelig 220V. Denne løsning anses som et nødkabel, der kun bør benyttes, hvor ingen anden mulighed er tilstede.

Se de mange ladeløsninger her: https://smartvan.dk/kategori/elbil-ladere/

Se mere i næste måned når temaet er LED i varerummet

Medlemsnyhed

Indrykket af
SmartVan A/S

Lykkevej 2
9530 Støvring
Danmark
SmartVan A/S

Send til en kollega

0.063