23948sdkhjf

Ny mobil robot automatiserer materialeflowet

| Medlemsnyhed | Indrykket af Hans Schourup A/S

Med en løftekapacitet på 1000 kg, transporterer robotten paller eller andet gods i lighed med traditionelle palleløftere og trucks.

Ŝharko 10  kan modsat andre mobile robotter på markedet, løfter og håndterer den direkte fra gulvet, uden der skal investeres i ”topmoduler”, ”leveringsstationer” eller andet ekstraudstyr.  Den håndtere også rullebure, stabelbare opbevaringsbokse, mv. 

Det er branchens mest kompakte industrirobot og den kan vende indenfor sin egen radius. Robotten er yderst effektiv og med hastigheder på 1,3 meter i sekundet, er den ideel til håndtering af gentagne flows.

Den kan med lethed indgå som en opgradering af de tidskrævende og manuelle transportopgaver i såvel produktions- og lagermiljø og som førerløs truck/palleløfter vil den også være et tidsbesparende bindeled, i flowet til og fra rullebaner/conveyor­løsninger.

Ŝharko 10 leveres som standard med en omfattende og sofistikeret softwarepakke, hvor dens navigation og integration med ERP, produktionslinjer, elektriske døre, palletering, brandsystemer og andre COBOTS, sammen skaber en Industry 4.0-løsning.

Robotten arbejder autonomt blandt de ansatte – f.eks. scanner dens indbyggede (LIDAR) sensorer, konstant for eventuelle forhindringer på dens definerede rute, så sikkerheden er i top og påkørsel elimineres.

De omfattende muligheder for konfigurering af robotten består b.la. af vægtregistrering, automatisk registrering og identifikation af streg- og QR-koder, samt ekstra termiske og 3D kameraer.

Få mere info og se video her  


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Hans Schourup A/S

Sletvej 2 F
8310 Tranbjerg
Danmark
Hans Schourup A/S

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.063