23948sdkhjf

Løwener i Glostrup søger elev til specialet handelsassistent

| Medlemsnyhed | Indrykket af Løwener A/S

Til vores hovedafdeling i Glostrup søger vi en topmotiveret handelselev til vores salgsdivision for Industri-, Proces- og Værkstedsteknik (ITEK)

Vores ITEK Division markedsfører, sælger og servicerer et stort program af teknisk udstyr og maskiner til alle grene af industrien, autobranchen og den offentlige sektor i Danmark.

Dig som person

  • Du er opsøgende, åben og udadvendt, og du vil gerne lære nye ting.
  • Du kommunikerer godt på dansk og engelsk.
  • Du er god til tal og Excel.
  • Du lærer hurtigt nye IT-systemer.
  • Du er interesseret i professionel brug af sociale medier.
  • Du har gennemført en EUD, EUX, HHX eller et EUS forløb (STX, HTX eller HF) med et 5 ugers brancherettet forløb.
  • Det vil være et ekstra plus, hvis du også har erfaring fra fritidsjob, frivilligt hjælpearbejde eller lign.


Om jobbet
Du vil få din faste plads i ITEK salgsadministrationen, som er det administrative omdrejningspunkt for indkøb og salg af maskiner og teknisk udstyr.
I det 2-årige elevforløb vil du blive introduceret til alle typer af administrative arbejdsopgaver, herunder salgsbackup, kundekontakt, tilbudsgivning, ordrebehandling, fakturering, statusopgørelse og meget mere.
Du skal også løse marketingopgaver, f.eks. opdatering af Løweners hjemmeside, udsendelse af nyhedsbreve via e-mail og sociale medier, tilrettelæggelse af kundearrangementer og udstillinger.
Du vil få en grundig oplæring og masser af udfordringer i et dynamisk salgsmiljø. I takt med oplæringen får du selvstændigt ansvar.

Så søger du
Vi ønsker ansættelse hurtigst muligt – og allersenest 1.11.2021.
Send din ansøgning med CV til specialkonsulent Gurli Andersen på e-mail ga@loewener.dk hurtigst muligt og senest 9.9.2021. Husk at mærke din ansøgning ”handelselev” i emnefeltet.

Mere information:
Har du brug for yderligere oplysninger om stillingen, inden du søger, er du velkommen til at kontakte ITEK administrationsleder Helle Berthelsen på tlf.nr. 43 200 375 eller hb@loewener.dk

Læs mere om jobbet HER


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Løwener A/S

Smedeland 2
2600 Glostrup
Danmark
Løwener A/S

Send til en kollega

0.078