23948sdkhjf

Leasing af bil: 7 afgørende fordele

| Medlemsnyhed | Indrykket af Annoncørbetalt indhold

Mange mennesker i Danmark i dag vælger leasing af bil, fordi det er en nem og overskuelig måde at få bil på. Der er faktisk rigtig mange fordele ved leasing, og derfor kan det også være, at leasing er en god løsning for dig.

Er du i tvivl, om billeasing er det helt rette til dit liv, så får du her 7 afgørende fordele, der måske kan overbevise dig om, hvad der er det rigtige.

1. Leasing giver dig mulighed for at have overblik over økonomien

Først og fremmest er leasing en rigtig god løsning for dig, hvis du gerne vil have et godt overblik over din økonomi. Hvis du vælger den leasingform, der hedder operationel leasing, betaler du nemlig et månedligt beløb, der dækker brug af bilen, service, værkstedsbesøg og eventuelt mere som for eksempel dækskifte, vejhjælp med mere. Afhængigt af dit leasingfirma kan leasing altså være en all inclusive løsning, hvor det månedlige beløb dækker alt, hvad der er behov for til bilen, så du hver måned ved, præcis hvor meget din bil koster dig. Du kan altså nemt planlægge din økonomi, og det kan også frigøre mere plads i budgettet til andre ting, fordi der ikke kommer uventede udgifter på bilen.

2. Du kan vælge leasing af bil, der passer til dig

Der findes mange forskellige typer leasing, så du kan vælge den form for leasing af bil, der passer bedst til dit liv. Det gør det nemmere for dig at få en løsning, der er skræddersyet til dine behov. Som nævnt findes der operationel leasing, hvor du betaler en udbetaling som start og derefter et månedligt beløb. Operationel leasing kører typisk over 24 eller 36 måneder, og det er en del af leasingaftalen, hvor meget du må køre om året. Kører du mere end de aftalte kilometer, skal du betale ekstra, når din leasingaftale udløber. Du skal desuden også aflevere bilen tilbage, når leasingaftalen er slut.

Men der findes også finansiel leasing, der kan sammenlignes med at købe en bil på afbetaling. Du betaler også en udbetaling, men det månedlige beløb, du betaler efterfølgende, kan ses som afbetaling på bilen. Du står dog selv for drift af bilen, så service og andre værkstedsbesøg samt alt andet, er noget, du skal betale udover det månedlige beløb. Når leasingaftalen udløber, køber du bilen for et i forvejen aftalt beløb, der repræsenterer den forventede restværdi på bilen, og det bliver altså din bil, som du ikke behøver at aflevere tilbage.

Der findes også sæsonleasing, hvor du kan lave leasing af bil på sæsonbasis. På den måde kan du køre i en frisk cabriolet om sommeren og en praktisk firhjulstrækker om vinteren, hvis det er det, du vil, og du betaler kun for den bil, du kører i den pågældende sæson. Det giver dig en frihed til at skifte mellem de biler, du har brug for.

Derudover findes der også splitleasing, hvor du deler billeasing med din arbejdsgiver. Det betyder, at din arbejdsgiver betaler for bilen i arbejdstiden, imens du selv betaler for den i fritiden. Du kan altså køre i den samme bil, når du arbejder, som når du har fri, og du slipper for at skulle ind på arbejdspladsen for at skifte bil, når du skal på arbejde.

3. Billeasing kan være vejen til din drømmebil

Drømmer du om en helt særlig bil, der kan virke som en uopnåelig drøm, så kan det være, at leasing af bil kan være smutvejen til at få den bil, du allerhelst vil have. Leasing kan nemlig i mange tilfælde være billigere end at tage et billån, men du kan også for eksempel lease let brugte premiumbiler hos Agilease, hvor du får meget mere bil for pengene, end du ellers ville, da de importerer biler fra Tyskland. Du får muligheden for at få din drømmebil til en god pris, fordi den er let brugt, men den kører stadig fuldstændig, som den skal.

4. Leasing giver dig fleksibilitet

Ved du på forhånd, at du har brug for at skifte bil om få år, så giver leasing dig en fleksibilitet, som er svær at få ellers. En leasingaftale løber nemlig typisk over 2 eller 3 år, og med operationel leasing skal du aflevere bilen tilbage efterfølgende, og så står det dig frit for at lease en ny bil. Du kan altså nemt tilpasse leasing efter, hvad dine behov er, eller hvor du er i dit liv.

5. Med billeasing skal du typisk ikke bekymre dig om, at bilen mister værdi

Medmindre du vælger finansiel leasing, så skal du ikke bekymre dig om, at bilen mister værdi, når du leaser, ligesom du ofte vil gøre, hvis du køber en bil. Hvis du køber bil selv, og du gerne vil sælge bilen videre senere hen, ved du også, at du ikke kan få nær så meget for bilen, som den kostede fra ny, når du skal sælge den videre. Med operationel leasing skal du blot aflevere bilen tilbage, og du hæfter ikke selv for restværdien, så du er fri til at gøre, hvad du vil, og du skal ikke bekymre dig om, hvor meget du kan få for bilen.

6. Du behøver hverken en stor opsparing eller et dyrt lån

Med leasing af bil slipper du for at tage et stort billån eller at skulle spare op i en uoverskuelig årrække for at opfylde dine bildrømme. Selvom du skal betale en førstegangsydelse for leasing, så er den lille i forhold til, hvad en bil ellers koster, så det kræver ikke et stort billån at få råd til leasing.

7. Du kan finde en udbyder af leasing af bil, der er fleksibel

Når du skal have billeasing, så er det muligt at finde et leasingfirma, der er fleksibelt, så du får det, du har behov for. Agilease specialiserer sig i fleksible leasingaftaler lavet efter den individuelle kundes præferencer, og de kan hjælpe dig med at få din drømmebil hjem til leasing. På deres hjemmeside agilease.dk kan du læse meget mere om, hvad de kan tilbyde.

Medlemsnyhed

Indrykket af
Annoncørbetalt indhold

Send til en kollega

0.094