23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Lej din airconmaskine og slip for bekymringer

Alt er inkluderet når du lejer en af Würths effektive airconmaskiner. Lejeaftalen strækker sig over 5 år og inkluderer samtidig en attraktiv serviceaftale. Det betyder, at du har garanti for driftssikkerhed og slipper for bekymringer.

Würth har markedets mest brugervenlige airconmaskiner, og som noget nyt er det nu muligt at leje dem på en 5 årig aftale.

”Vi kigger hele tiden ind i, hvordan vi kan være med til at hjælpe vores kunder med en rentabel forretning. På dette punkt gør vi noget aktivt i forhold til finansieringen”, siger Markedschef for Auto, Cargo & Agro Søren Graabach, og fortsætter: ”Ved blot at lave et par A/C-services om måneden, tjener maskinen løbende sig selv hjem. På den måde opretholder værkstederne deres likviditet, men har samtidig udstyr, der gør det muligt at tilbyde kunderne en god service."

Det bedste ved aftalen er dog, at med i prisen følger en 5-årig service- og garantiaftale. Det betyder, at Würths teknikere kommer på værkstedet og foretager service – helt uden ekstra omkostninger – og at garantien samtidig udvides til at gælde 5 år. Værkstederne slipper således for bekymring om nedbrug og uforudsete udgifter til service og reparation. Nemmere bliver det ikke.

Læs mere om leje af Würths brugervenlig aircon-maskiner på www.wuerth.dk/aircon. 

Würth Danmark A/S
Montagevej 6
6000 Kolding
Kolding Kommune
Danmark
CVR nummer: DK12561113
P nummer: 1002925398

Kontaktperson

AK
Anita Kastrup
Marketingkoordinator, Auto
+45 79323307 anita.kastrup@wuerth.dk

Send til en kollega

0.047