23948sdkhjf

E-Up er tilbage på salgslisterne – med gratis strøm i et år

| Medlemsnyhed | Indrykket af Biltorvet.dk

Volkswagen er tilbage med den bedste billige elbil på markedet - og nu kan du tilmed få e-Up med et helt års gratis strøm.

Nu er det igen muligt at købe Volkswagens billigste elbil e-Up. Det er en af de billigste elbiler på markedet, og Volkswagen smider tilmed et års gratis strøm med, nu hvor bilen sælges online.

E-Up er på mange måder den perfekte elbil. Lille, let, kvik og relativt billig. Da den blev lanceret, var batteriet alt for lille og dermed også rækkevidden, men i 2019 fik Volkswagen den geniale ide at snupe batteriet fra storebror e-Golf, og så blev e-Up pludselig interessant. Problemet var bare, at Volkswagen – og Seat og Skoda, som havde deres tilsvarende modeller – ikke kunne levere nogen biler.

Det kan de nu igen, og du kan nu faktisk købe den vævre lille elbil fra 159.995 kroner. I forbindelse med relanceringen, inkluderer prisen nu en installation af en Clever-ladeboks og et Clever Mini-abonnement med 12 måneders gratis opladning. Det betyder, at kunden gratis kan lade op til ...

Læs mere på Biltorvet her.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Biltorvet.dk

Skagensgade 1,1
2630 Taastrup
Danmark
Biltorvet.dk

Send til en kollega

0.078