23948sdkhjf

Ny Nissan Qashqai – god til børn

| Medlemsnyhed | Indrykket af Biltorvet.dk

Nissan er klar med en helt ny Qashqai fra top til tå - men giver en relativt dyr benzinbil mening, når elbilerne stormer frem. Læs med her.

Nissan er klar med en ny Qashqai, som sådan set er forbedret på nærmest alle parametre. Desværre virker drivlinjen gammeldags, og mangel på plugin-version gør den dyr i forhold til konkurrenterne.

Vi er i en brydningstid. Tag Nissan som eksempel. De har netop lanceret en helt ny Qashqai, som er forbedret på alle parametre – og alligevel virker den forældet. Elbiler har sat strøm til markedet, og det er en trend, som accelererer ekstra i Danmark, hvor afgifterne indtil videre favoriserer de elektrificerede biler. Det gør, at vi i dag står et sted, hvor det virker direkte tosset ikke at vælge en plugin eller elbil, med mindre du har et stort dagligt kørselsbehov. Det er den situation, Nissan lander ned i med den nye Qashqai.

Selve bilen er helt nyudviklet og bygget på den nye CMF-C platform. Oversat fra ingeniørsprog til dansk betyder det, at bilen kører bedre, er blevet en smule lettere, mere smart og mere rummelig, selvom de ydre dimensioner er nogenlunde de samme.

Og lad os starte med pladsen, for det er den nye Qashqais vigtigste forbedring, og her kan både mor, far og børn glæde sig. Nissan har nemlig krydret Qashqai med smarte features, som gør livet for en børnefamilie bedre. Bagdøren er stor og åbner ud i en 90 graders vinkel, så du kan få selv det mest genstridige og tonstunge barnesæde ind. Og til trods for de samme ydre dimensioner, er der ...

Læs mere på Biltorvet her.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Biltorvet.dk

Skagensgade 1,1
2630 Taastrup
Danmark
Biltorvet.dk

Send til en kollega

0.078