23948sdkhjf

VW Caddy California – camper med kompromisser

| Medlemsnyhed | Indrykket af Biltorvet.dk

Volkswagen tilfører en ny, billigere model til deres populære linje af autocampere. Caddy California er mindre og billigere, men giver den mening, eller skal man gå efter de større modeller?

Jeg kæmper hårdt for at finde meningen med Volkswagen Caddy California. Det burde måske ikke være så svært, hvis man summerer den op på denne måde: Den billigste California på markedet, udmærket sengeplads og bedste brændstoføkonomi for en camper. Men der er nogle benspænd.

Drømmen om det frie liv - kør-selv ferie i Norge

For det første er det en camper for to personer, hvis der skal bagage med – camper-udstyret optager stort set hele bagagerummet, så glem at tage børn med – med mindre I har en stor tagboks.

VW Multivan i nyt format

Børn elsker ellers at sove i en California, og sengen er overraskende god. Selve madrassen er lidt tynd, men på grund af en stabil sengeramme med plasticfjedre, så er komforten god – selv mine 190 centimeter kan finde plads. Det er dog lidt en skam, at sideruderne i skydedørene ikke kan åbnes til frisk luft. Det er også de eneste to døre, hvor montering af gardiner er besværligt, da dørene skal åbnes lidt, inden du kan sætte de magnetiske gardiner på. I de andre døre fungerer det glimrende. Udluftning sker gennem et eller to gitre som sættes i førerdørene, men det er ikke altid helt nok, hvis der varmt.

Hvad koster en VW Caddy California?
Prisen, der starter på 312.000 kroner uden køkken, lyder næsten tillokkende, men efterhånden som krydserne kommer på, stiger prisen hurtigt. Køkkenet alene koster 28.900 kroner, og det bruger en gasflasketype, som kun kan fås meget få steder i Danmark – nemlig en 2 kilo med skruetilkobling.

Råbende tyskere: Romantik i VW California

Den testede model er baseret på en standard-Caddy, men for cirka 35.000 kroner får du en Maxi, som er 35 centimeter længere. Det giver noget mere plads, men prisen er altså stadig den store hurdle for Caddy California.

Testbilen er for eksempel løbet i 514.509 kroner, når den står på asfalten, og så er der ikke engang ...

Læs, her, hvad den ikke engang har og resten af anmeldelsen


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Biltorvet.dk

Skagensgade 1,1
2630 Taastrup
Danmark
Biltorvet.dk

Send til en kollega

0.109