23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Opbevar dine brandbare væsker sikkert - lige under dit bord

Så er dine smøremidler og kemikalier altid dér, hvor du skal bruge dem

Hvis du vil kunne snuppe dine smøremidler, malinger og kemikalier med rumpen i arbejdsstolen, så er et brandsikkert underskab lige noget for dig. For her kan du udnytte pladsen under dit arbejdsbord til en opbevaringsløsning, der sætter flueben ved brandsikkerheden.

 

Der er høje krav til brandsikkerheden, når du har brandbare væsker

Kunne det ikke være smart, hvis du altid havde dine lakker, kemikalier og smøremidler lige ved hånden? Desværre er de ofte brandbare – og så skal du leve op til kravene om brandbeskyttelse. Men du behøver hverken at finde den helt tunge pung frem eller at rydde din virksomhed for at få plads. For vores brandsikre underskabe er lige til at have under arbejdsbordet, og så fås de med 30 eller 90 minutters brandsikkerhed i henhold til EN 14470-1.

 

Hvad sker der, hvis der opstår brand?

Hvis flammerne begynder at danse i din virksomhed, så klapper skabets døre automatisk i. Og så sikrer den brandhæmmende konstruktion, at temperaturen i skabet forbliver den samme. På den måde vil dit indhold forblive intakt, mens brandvæsnet får styr på flammerne. Se selv i videoen under eller ved siden i artiklen.

 

Vil du høre mere?

Så kan du se hele udvalget af vores brandsikre underskabe på vores hjemmeside. Eller du kan stille vores eksperter alle dine spørgsmål på info@denios.dk.

DENIOS ApS
Dannevirkevej 6
7000 Fredericia
Fredericia Kommune
Danmark
CVR nummer: DK30896173
P nummer: 1013642857

Kontaktperson

CLT
Cecilie Louise Troelsen
Marketing Manager
cet@denios.dk

Send til en kollega

0.065