23948sdkhjf

Så kan man snakke om lav løftehøjde!

| Medlemsnyhed | Indrykket af Stenhøj DK A/S

Med en minimumshøjde på kun 70 mm kan AUTOPSTENHOJs Maestro 2.35 Premium løfte selv de mest lave bilmodeller!

Maestro 2.35 Premium F er en helt nyudviklet 2-søjlet lift, med fokus på fleksibilitet og kvalitet. Liften kan løfte alt fra en Smart Car til en VW Tranporter T6 med lang akselafstand og er nærmest uopslidelig!

Fleksibilitet i armene
Maestro 2.35 er unik i Maestro-serien p.g.a. de dobbelt-teleskopiske korte arme i for og enkelt-teleskopiske lange arme i bag. Det giver en meget stor fleksibiltet i armenes rækkevidde og muligheden for at nå en lang række løftepunkter.

Det er særligt en fordel ved arbejde på el-biler, hvor bilens undervogn skal være fri. For hele Maestro 2.x serien kan du altid være sikker på at kunne løfte max. kapacitet - også i armenes yderpositioner.

Den indvendige armlås sørger for, at armene ikke kan bevæge sig under brug, og låsen er selvfølgelig placeret inde i selve armen, så den er beskyttet mod støv og snavs.

En lift med en levetid ud over det sædvanlige!
Denne lift er nærmest uopslidelig! Søjlerne er svejst, hvilket betyder, at du får en meget stabil og stærk konstruktion. Den lave minimumshøjde på 70 mm.  gør det muligt at løfte selv de lave biltyper.

Løftestolen kører på en koldvalset spindel, hvor de specialkonstruerede smørefri ruller kører på de indvendige styrerør. Det betyder meget lav friktion og dermed et minimum af slitage.

Læs mere om liften her


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Stenhøj DK A/S

Barrit Langgade 188-190
7150 Barrit
Danmark
Stenhøj DK A/S

Send til en kollega

0.079