23948sdkhjf

Forlystelse uden fornyelse

| Medlemsnyhed | Indrykket af Biltorvet.dk

Mazdaz MX-5 er for længst skrevet i historiebøgerne som bilen, der kunne løfte arven om køreglæde efter den engelske sportsvogn. Seneste 100-års jubilæums-version trækker stadig både kæmpesmil og 11-taller, men den begynder at vise alderstegn.

Mazda har eksisteret i 100 år, og de inviterer meget passende til fest i sportsvognen Mazda MX-5 med en speciel rød-hvid jubilæumsudgave og største motor på 184 hestekræfter, der sættes i asfalten gennem baghjulstræk og en ultrapræcis sekstrins, manuel gearkasse. På festmenuen er også et legesygt, stramt styretøj. Med åbent tag serveret med dansk sommer og bugtede landeveje, har du en fest, du skal slæbes hjem fra, længe efter mørket er faldet på, og alle andre er smuttet hjem i seng.

Med nøglefri start er du i gang, og det sker i forhøjet tomgang med det brøl, en firecylindret maskine på to liter nu kan mønstre – det minder dig om, at det ikke er en Mazdarati, men en Mazda, du sidder i.

Den helt almindelige Mazda-feeling fortsætter, når du bare kører MX-5 i trafikken. Som enhver anden Mazda til måske ingens overraskelse, men den kan mere – meget mere.

Solen skinner, så taget af – det foregår manuelt med én hånd og et snuptag, så klikker det på plads bag dig. Mekanisk enkelt, og det virker hver gang.

Håret flyver, rapsen står knaldgul og blændende, og foran snuden og den ...

Læs mere på Biltorvet her.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Biltorvet.dk

Skagensgade 1,1
2630 Taastrup
Danmark
Biltorvet.dk

Send til en kollega

0.078