23948sdkhjf

Udsugning af coating pulver-støv hos Boehringer Ingelheim

| Medlemsnyhed | Indrykket af Dansk Procesventilation ApS

Udsugning og filtrering af støv fra produktionslinje.

For at sikre et tæt rørsystemet ønskede Boehringer Ingelheim et rørsystem i fuldsvejst plast. Da løsningen indgår i produktionsprocessen var det vigtigt, at løsningen skulle være driftssikker og egnet til kontinuerlig drift, hvorfor det også var vigtigt at løsningen var energi-effektiv. Desuden var det vigtigt, at løsningen blev udrustet med et filter, der kunne imødekomme kommunens krav til tilbageholdelse af Xanthan Gum støv. Endvidere skulle ventilatoren være støjsvag, da både filter og ventilator skulle placeres indendørs. 

Løsningen er lavet med fuldsvejste PVC-rør, Plymovent MistEliminator-filter ME-32 og ventilator i PPs med skovlhjul i PP. Ved alle 10 punktsug er der monteret både indreguleringsspjæld og manuelle åben-/lukke-spjæld. Filteret er udrustet med oliefobisk behandlet posefilter 95% og HEPA-filter H13. Ventilatoren er leveret med Grundfos motor med indbygget frekvensomformer, der behovstyres af en tryktransmitter. Da løsningen fungerer som punktudsugning, er den selvfølgelig udstyret med en lovpligtig kontrolanordning. 

Se hele referencen på vores hjemmeside.

Medlemsnyhed

Indrykket af
Dansk Procesventilation ApS

Vangeleddet 65
2670 Greve
2670 Greve
Danmark
Dansk Procesventilation ApS

Billeder & videoer

Procesudsugning, Plastrørsystemer, Procesventilation, PunktudsugningProcesudsugning, Plastrørsystemer, Procesventilation, PunktudsugningProcesudsugning, Plastrørsystemer, Procesventilation, PunktudsugningProcesudsugning, Plastrørsystemer, Procesventilation, PunktudsugningProcesudsugning, Plastrørsystemer, Procesventilation, Punktudsugning

Send til en kollega

0.094