23948sdkhjf

Bilfest i Gavnø

| Medlemsnyhed | Indrykket af Biltorvet.dk

Efter lang tids Coronatørke kunne en af de største biltræf i Danmark, Gavnø Classic Autojumble, få hjul under. Det skete med 1.600 klassiske biler og et ukendt antal tilskuere. Biltorvet havde kameraet med.

Slotsparken på Gavnø ligger hvert år græs og grus til en af Danmarks største bilfester, nemlig Gavnø Classic Autojumble. Her udstilles klassiske veteranbiler fra hele landet, og det var tydeligt, at folk trængte til at lufte den klassiske bil. 

Alt fra Goggomobiler, tandemcykler og sjældne Aston Martins til støvede militærkøretøjer, skinnende sportsvogne, tunede ricere og yachtlange amerikanere var der.

Vi er i Slotsparken på Gavnø Slot til Gavnø Classic Autojumbe. Det er en udstillingen af klassiske køretøjer, som udspringer af Baron Otto Reedtz-Thotts store interesse for gamle biler, og baronen har da også flere biler med på årets udstilling.

I år var træffet velsignet af det nær perfekte vejr – skiftevis overskyet og varm sol, så man kunne blive varm og kølet, samt lidt vind til at blæse udstødnings- og grillrøg bort.

Vi kan ikke høre noget
Der var mange biler – Godskontoret har endnu ikke talt det op, men skyder på, at der var ...

Læs mere på Biltorvet her.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Biltorvet.dk

Skagensgade 1,1
2630 Taastrup
Danmark
Biltorvet.dk

Send til en kollega

0.642