23948sdkhjf

Forøg din omsætning på Bilvask

| Medlemsnyhed | Indrykket af Wennstrom Wash Systems A/S

Bilvask: Statistikker viser at mér end 30% af kunderne til bilvask vælger at benytte sig af et forvaskeanlæg, hvis muligheden er tilstede ved vaskehallen.

Nogle biler har blinde vinkler, nogle kunder har fokus på helt rene fælge, og nogle dage er der bare flere insekter i luften end andre dage, Derfor kan det være en fordel at tilbyde sine vaskekunder at kunne tilbyde at lave en "Forvask" på deres køretøj inden de benytter vaskehallen.

Wennstrom Wash Systems kan tilbyde flere modeller inden for dette område alt efter hvilke muligheder og rammer der er ved vaskehallen. 

Den mest enkle og installationsvenlige version tilbyder at lægge forvaskekemi eksempelvis insektrens, den samme model kan udstyres med en ekstra lanse til fælgrens.

Ønskes der som vist på billedet et tykt lag "Flødeskum" skal der investeres i topmodellen med Højtryks-skum, højtryksvask og fælgvask.

Så har man sikret sig at den kræsne kunde ikke klager over bilvasken, da alt kritisk snavs er frigjort inden der køres ind i vaskehallen.

Alle modeller er som standard udstyret med mønt/poletindkast, men kan nemt udstyres med en Nayax betalingsautomat, eller tilsluttes andre betalingssystemer

Kontakt Wenstrom Wash Systems for yderligere information.

 


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Wennstrom Wash Systems A/S

Tigervej 12
4600 Køge
Danmark
Wennstrom Wash Systems A/S

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.078