23948sdkhjf

Kongen er tilbage – her er den nye Toyota Land Cruiser 300

| Medlemsnyhed | Indrykket af Biltorvet.dk

Kongen er død. Længe leve kongen - Land Cruiser 300 er landet, og den er klar til at sætte standarden over verdens mest solide og terrængående biler.

I anledning af Land Cruisers 70-års jubilæum introducerer Toyota nu en ny generation, som dropper V8’erne til fordel for V6’ere, taber sig 200 kilo - og selvom det er svært at tro, skulle den blive endnu mere holdbar.

Hvis du vil ind i bushen, skal du have en Land Rover – men hvis du vil være sikker på at komme ud igen, skal du have en Toyota. Sådan går et mundheld i Afrika, og selvom det skal drille Land Rover-ejere, så er der nok noget om snakken. Toyota Land Cruiser er nok verdens mest solide bil, og det er en forestilling, japanerne er fast besluttet på at holde fast i.

I anledning af Land Cruiser-familiens 70-års jubilæum har Toyota introduceret den nye Land Cruiser 300, som skal løfte arven fra den sidste store model, Land Cruiser 200 eller blot V8. Det var første model med en diesel-V8’er, den slags motor, som ikke bare kunne trække Jorden ud af sin akse – den ville også fortsætte herfra til dommedag, hvis der blev hældt frisk olie på fra tid til anden. Den 4,5-liter store motor ydede 286 hestekræfter og 650 Nm ved 1.600 o/min.

Men den slags harmonerer ikke med retningen pt, og slet ikke Toyotas. Så motoren er stemplet forældet, og i stedet får den nye Land Cruiser 300 ...

Læs mere på Biltorvet her.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Biltorvet.dk

Skagensgade 1,1
2630 Taastrup
Danmark
Biltorvet.dk

Send til en kollega

0.079