23948sdkhjf

Fætter Højben - brugttest af Volkswagen T-Roc

| Medlemsnyhed | Indrykket af Biltorvet.dk

Den er guldfarvet - men er Volkswagen T-Roc også guld, når det kommer til at købe et brugt eksemplar. Vi kigger på DSG-gearkasser og plastikinteriører i denne brugttest af Volkswagens Fætter Højben.

Volkswagen T-Roc er en populær bil med dens høje indstigning og praktiske indretning, men både snak om kænguruer og Mechatronic kan sætte skår i glæden – vi undersøger, om du trygt kan købe den højbenede folkevogn, eller om du skal løbe skrigende bort.

Jeg har egentlig altid fundet Volkswagen T-Roc åndssvag. Det er jo bare en Golf på stylter, men som en anden Fætter Højben har den taget de danske bilkøbere med storm. Og jeg må da også indrømme, at testbilen tager sig godt ud i sin iøjnefaldende guldfarve. Det er en T-Roc 1,5 TSI Sport med DSG-gear fra 2019, som har kørt 47.000 km og koster 304.900 kroner. Vi har lånt den hos Volkswagen København.

De 150 hestekræfter passer fint til den mellemstore bil, som føles kvik, når du klamper speederen i bund. Affjedringen er måske lige til den faste side, men sådan er det, hvis man vil have den højere siddeposition, uden at det skal føles som om bilen vælter i et hvert sving. En af kritikpunkterne fra starten har været den meget hårde plastik, som kabinen er lavet i. Den er ikke specielt tiltalende, og det virker underligt, når selv plastkvaliteten i den mindre og billigere Polo er bedre. Men selve kvaliteten bør du ikke frygte. Eneste irritationsmoment er ...

Læs mere på Biltorvet her.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Biltorvet.dk

Skagensgade 1,1
2630 Taastrup
Danmark
Biltorvet.dk

Send til en kollega

0.093