23948sdkhjf

Kør i lækre BMW-biler med flexleasing hos Flexto

| Medlemsnyhed | Indrykket af Annoncørbetalt indhold

Luksus møder funktionalitet. Det er to ord, som beskriver det tyske bilmærke BMW. Man er aldrig i tvivl, når man spotter en smuk og eksklusiv BMW kørende ned af vejen.

Mærkets sportslige udseende, skinnende fælge og den dybe lyd fra bilens teknisk avancerede motor viser hurtigt sin dominans på de danske veje. 

Du får nu en enestående mulighed for at få fingrene i den BMW-bil, som du går og drømmer om hos Flexto. De tilbyder flexleasing af luksusbiler uden besvær, så du kan køre i din drømmebil uden at betale en formue. 

Nem BMW-leasing

BMW er et bilmærke, hvor udseendet følger funktionaliteten. Den er lækker at se på, og mindst lige så lækker at køre! Enhver bilentusiast er godt klar over, at kører man en BMW, så kører man med de store drenge indenfor motorverdenen.  

Enhver bilentusiast er også klar over prisen på det eftertragtede bilmærke, og det kan sætte en stopper for at udleve drømmen om at dominere vejene med et verdenskendt bilmærke.

Det er værd at tage et kig på flexleasing, hvis du ønsker at køre på vejene i en lækker BMW. Vælger du at tegne en aftale på flexleasing af BMW biler, slipper du for registreringsafgiften. Helt grundlæggende kan du køre i din yndlingsbil fra BMW til en uhørt lav pris. Flexto ejer bilen og du bruger den. God stil til en lav pris! 

Leasing af lækre BMW-biler

Man skulle næsten tro, at det var løgn, men ikke hos Flexto. Deres favorable flexleasing gør det muligt for dig at lease den BMW, du sender lange blikke efter.

Flexto leaser brugte kvalitetsbiler med udgangspunkt i kunden. De importerer deres biler fra udlandet, hvor der ikke skal betales moms og afgift. Det giver dig rigtig gode økonomiske fordele. 

Flexto betaler registreringsafgiften i den periode, du har bilen i, og jo ældre bilen er, jo billigere. Er det en bil, der er 3 år gammel, så betaler Flexto kun 0.5% registreringsafgift om måneden. Det er en meget billigere løsning for dig end at betale 150% registreringsafgift, hvis du køber bilen kontant. 

Lease din BMW ved et sikkert firma

Flexleasing kan benyttes af både privat og erhverv, som ønsker en luksusbil af den bedste klasse. Flexleasing er til din fordel, hvor du opnår en bedre likviditet, for du kender allerede din afskrivning fra begyndelsen samt omkostningerne er mindre.

Flexleasing hos Flexto sikrer dig den bedste handel. Med billige luksusbiler og kunden i baghovedet, så opstilles der de perfekte rammer for dig, så du trygt og sikkert kan lease din næste BMW hos Flexto.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Annoncørbetalt indhold

Send til en kollega

0.094