23948sdkhjf

El-bussen – Toyota Proace Verso Electric

| Medlemsnyhed | Indrykket af Biltorvet.dk

Toyota melder sig i koret af elektriske varebiler med Proace Electric og Proace Verso Electric. Vi kører minibussen og spekulerer over prævention, global opvarmning, og hvordan man sparer 120.000 kroner.

Har du et anstrengt forhold til prævention OG global opvarmning, så har Toyota nu svaret til dig – Toyota Proace Verso Electric har en rækkevidde på op til 318 kilometer, plads til ni personer og koster fra lige under 400.000 kroner.

Det er umiddelbart et relativt lille segment – præventionsmodstandere, som føler en forpligtigelse for at redde Jorden. Men når nu både Citroën og Peugeot allerede er på markedet med en bil, der teknisk er identisk, så må man jo finde sin egen vej, og det gør Toyota så. De har introduceret Proace Electric, som er identisk med Peugeot e-Expert, som vi allerede har anmeldt, og Citroën e-Jumpy. Men de byder så også på elbussen Proace Verso Electric, som fås med fra fem til ni sæder.

Toyota forventer egentlig selv, at privatsalget bliver meget lille, og at den elektriske minibus først og fremmest kommer til at sælge til taxaselskaber og til kommuner, som har brug for at pudse den grønne glorie. Men for de få, der faktisk kunne finde på at overveje den almindelige Proace Verso, burde den elektriske variant også kunne give mening. Den er i hvert fald billigere. Billigste diesel er en Family med 1,5-liters med 120 hestekræfter, som koster fra 519.900 kroner. Billigste elvariant er den lavere udstyrede Combi med 50 kWh batteri. Men den er så også 120.000 kroner billigere end sin dieseldrevne bror.

Familiefest
Combi-varianten er ikke ligefrem proppet med udstyr, og du får eksempelvis kun stålfælge og almindelig fartpilot. Vil du have mere luksus, skal du ...

Læs mere på Biltorvet her.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Biltorvet.dk

Skagensgade 1,1
2630 Taastrup
Danmark
Biltorvet.dk

Send til en kollega

0.062