23948sdkhjf

Ny Salgs- og Marketingchef

| Medlemsnyhed | Indrykket af KS Gruppen A/S

KS Gruppen og søsterselskabet Rota-Dan ansætter ny profil til at løfte markedsføring, salg og markedsandele i begge selskaber.

Vi er glade for at byde Jakob Voergaard Pedersen velkommen som ny Salgs- og Marketingchef hos KS Gruppen og Rota-Dan A/S.

Jakobs har en baggrund inden for kommerciel forretningsudvikling, og ambitionen med ansættelsen er, at vi får løftet markedsføring, salg og markedsandele yderligere. Denne ambition skal Jakob nu stå i spidsen for at realisere i tæt samarbejde med teamet af dedikerede medarbejdere og den øvrige direktion.

Vi sørger for, at du får den bedste rådgivning
Som en del af nye medarbejderes introduktion sendes de på en 3 ugers skoling hos vores tyske medejere, Blickle. Her lærer de alt, der er at vide om vores produktprogram og produktion, så de kan yde den bedste service og rådgivning til vores kunder.

Grundet COVID-19-situationen har vi måtte tage andre metoder i brug, og derfor har vores lagermand, Arne, lavet en længere præsentation af vores produkter til den nye medarbejder. Som afslutning herpå skulle Jakob bestå en improviseret eksamen som bevis på, at han nu har en grundlæggende forståelse for vores produkter.  

Jakob bestod heldigvis, og vi afventer nu muligheden for at sende ham til Tyskland for at blive klædt yderligere på.

KS Gruppen A/S
KS Gruppen A/S er en af Danmarks førende leverandører og udbydere af kvalitetsprodukter og -komponenter indenfor internt transportmateriel. KS Gruppen A/S er en del af Blickle Räder+Rollen GmbH u. Co. KG gruppen i Tyskland, som er en af Europas og verdens største og mest succesfulde producenter af apparat-, industri- og sværlasthjul af høj kvalitet, www.ks-gruppen.dk.

Datterselskabet Rota-Dan A/S er Danmarks uafhængige leverandør af hjul til industrielle formål og dækker med sit meget store og brede produktprogram fra et stort netværk af samarbejdspartnere i Europa og i Fjernøsten, ethvert behov for alternative standard og specialløsninger, www.rotadan.dk.

Vi håber, at I som kunder og samarbejdspartnere vil tage godt i mod Jakob.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
KS Gruppen A/S

Troensevej 20
9220 Aalborg Ø
Danmark
KS Gruppen A/S

Billeder & videoer

Den nye Salgs- og Marketingchef til eksamen i hjul.

Send til en kollega

0.055