23948sdkhjf

Gør det selv vask på forpladsen

| Medlemsnyhed | Indrykket af Wennstrom Wash Systems A/S

MTM Hydro har udviklet videre på deres maskiner til puslepladsen, og kan nu levere en automat for Gør det selv vask til lavere etableringsomkostninger end vi hidtil har kendt til

Wennstrom Wash Systems har igennem en år række forhandlet MTM`s produkter, som har et stærkt sortiment inden for maskiner til puslepladsen, samt til forvask af din bil inden du kører ind i vaskehallen.

Nu har MTM udviklet videre på deres maskiner og kan nu levere en automat til Gør det selv vask. Ofte er det en omkostningstung affære at etablere gør det selv vask, men MTM´s system er noget enklere bygget op, hvor der er færre valgmuligheder. Men de basale vaskebehov bliver dækket til fulde.

Anlægget kan bygees op i flere varianter, hvor der kan vælges i mellem højtryksskum, Insekt/fælgrens, børstevask samt alminderligt højtryksvask. Det man skal være opmærksom på er at der max er 3 funktioner på anlægget, og de feinschmeckere der ønsker voks og blødt vand vil ikke få deres fulde behov dækket.

Møntindkast, poletter, betalingskort og MobilePay, den kan det hele. Vi har hos Wennstrom udviklet interface til de forskellige betalingsformer. Har stationen i forvejen en terminal kan den tilsluttes, vi kan også levere maskinen med  en Nayax betalingsterminal der modtager alle kort samt Mobile/Apple/GooglePay. Maskinen er født med polet indkast der kan kodes til evt. eksisterende poletter

Prisen vaskeanlægget starter på 35.925 eks installation

Kontakt Carsten Bo petersen for yderligere oplysninger

 


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Wennstrom Wash Systems A/S

Tigervej 12
4600 Køge
Danmark
Wennstrom Wash Systems A/S

Billeder & videoer

MTM Hydro

Send til en kollega

0.063