23948sdkhjf

Er du Danmarks bedste mekaniker?

| Medlemsnyhed | Indrykket af DENSO Europe B.V.

Træt af at læse om Coronavirus overalt? Besøg DENSO’ s nye tekniske portal på www.denso-technic.com/enexport i stedet og tag et online kursus hjemmefra. Udnyt tiden effektivt til at styrke dine kompetencer og viden.

DENSO, er en af verdens førende teknologi virksomheder der er kendt for sin Japanske kvalitet og præcision og særlige fokus på pålideligheden af sine produkter - også når det gælder support til uddannelse og udvikling i markedet. DENSO eftermarkeds-team har nu opbygget en interaktiv E-learning platform, der hjælper mekanikere med deres personlige udvikling og professionelle karriere gennem selvstudier og afsluttende eksamen.

Fra d. 1. juni 2021, er følgende gratis kurser åbnet for deltagelse:

  • Generatorer - del 1
  • Startere - del 1
  • Tændrør - del 1
  • Gløderør - del 1
  • Aircondition - del 1

Flere online kurser vil løbende blive tilføjet til uddannelsescentret DENSO League of True  Mechanics

Du kan studere når du har tid til det, og skulle du blive afbrudt undervejs, husker siden hvor du sluttede sidst. Du kan når som helst komme tilbage til din undervisning og genoptage hvor du sluttede. Registrér dig i dag og få selv alle fordelene ved DENSO online undervisning.

“Hos DENSO prøver vi altid at bidrage med noget nyt. Jeg er derfor glad for at vi nu kan præsentere en professionel online løsning der kan hjælpe den enkelte mekaniker til personlig udvikling og ny viden. Jeg tror at vi vil få en positiv feedback fra vores kunder, der i langt højere grad nu vil forstå vores produkter og eventuelle problemløsninger samt styrke den enkeltes kompetencer og indsigt” siger Rune Bargholz Molt Wengel, Sales Executive Nordics.

League of True Mechanics – Er du Danmarks bedste mekaniker?

E-learning portalen er designet specifikt til mekanikere. Det er dog også muligt at tage kurserne for eks. Distributører, elever eller lærere på tekniske skoler, reservedels-specialister eller andre interesserede der ønsker at udvikle sig fagligt. Alle interesserede kan tilmelde sig, gennemføre en teknisk træning, tage en eksamen og få et personligt certifikat på det gennemførte kursus.

Hvis du er mekaniker, kan du ovenikøbet deltage i “League of True Mechanics” - en dedikeret online liga hvor hvor mekanikere fra hele Danmark kan optjene “Denso Coins” og kæmpe om en plads blandt de 10 bedste mekanikere i Danmark og vinde flotte præmier som eks. Toyota Gazoo racing merchandise, back-packs m.m

Konkurrencen om de bedste placeringer kører t.o.m. 31/12-21 og herefter annonceres Danmarks bedste “True Mechanics”.

Opret dig allerede idag og vis Danmark at du er en “True Mechanic”.  Besøg www.denso-technic.com/enexport for at oprette en profil og tage uddannelsen.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
DENSO Europe B.V.

Hogeweyselaan 165
1382 JL Weesp
Netherlands
DENSO Europe B.V.

Send til en kollega

0.078