23948sdkhjf

MTH Biler har været Toyota-forhandler i over 50 år

| Medlemsnyhed | Indrykket af Annoncørbetalt indhold

Det er ikke mange virksomheder, som formår at holde sig selv kørende i over et halvt århundrede. Den nordjyske bilforhandler MTH BILER A/S er en af dem.

De har i snart 60 år forhandlet biler fra fantastiske Toyota, og har mange glade kunder over hele Nordjylland. Og der er mange grunde til deres succes.

Opskriften på succes er aldrig den samme for alle virksomheder. Alligevel er der nogle ting, som ofte går igen – også for den nordjyske Toyota-forhandler MTH BILER. Her taler vi især om god kvalitet, fair priser og ordentlig service.

Det er bl.a. disse tre kvaliteter, som har gjort det muligt for bilforhandleren at holde kunderne tilfredse i snart 60 år. Og det er også en af grundene til, at kunderne vender tilbage igen og igen.

Toyota-forhandler flere steder i Nordjylland
MTH BILER A/S har lige omkring 90 engagerede medarbejdere fordelt over fem afdelinger i henholdsvis Thisted, Nykøbing Mors, Løgstør, Brovst og Aars. Hver afdeling har en unik historie og et særligt forhold til netop deres lokalområde. Til fælles har de den gode service, den gode kvalitet og de gode priser – og det er noget, som værdsættes i Nordjylland.

Toyota er kendt for at producere robuste og praktiske biler, der stadig giver masser af køreglæde og smarte løsninger. Det er også grunden til, at de hos MTH BILER A/S har satset på at være en autoriseret Toyota-forhandler. Det giver både et tættere forhold til producenten og større ekspertise, så kunderne kan serviceres bedst muligt.

Sælger både brugte og nye Toyota’er
Hos MTH BILER A/S ønsker de at servicere alle deres kunder med gode biler. Uanset om du er 18 år og på jagt efter dit første sæt hjul, eller 45 år og mangler bilsæder til hele familien. Af den grund forhandler de også både brugte og nye modeller. Og da de er autoriserede, kan du trygt købe begge dele.

For deres status som Toyota-forhandler sikrer, at de har grundigt kendskab til det japanske bilmærke. Derfor er alle deres brugte Toyota biler og øvrige modeller også ordentligt undersøgt, så du trygt kan køre afsted i dem.

SÅ hvis du er på udkig efter en ny bil, er det vigtigt at vælge den rigtige bilsælger. Det gælder uanset om, du køber nyt eller brugt. Og hvis du drømmer om en lækker Toyota, er MTH BILER A/S en af de mest erfarne Toyota-forhandlere i Nordjylland.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Annoncørbetalt indhold

Send til en kollega

0.078