23948sdkhjf

Tre fede og to fornuftige familiebiler til max 130.000 kr.

| Medlemsnyhed | Indrykket af Biltorvet.dk

Hvilke brugte biler kan få redaktionen frem på stolekanten, hvis det skal være fornuftigt? Se fem bud på en brugt familiebil

Ugens opgave på redaktionen: Find en brugt bil til 130.000 kroner. Den er til en familie med to børn og den skal køre 25.000 kilometer om året.

Opgaven er simpel - find en familiebil, der har plads til to børn, og som skal kunne køre 25.000 kilometer årligt. Redaktionens tre journalister giver her deres bud på biler, der kan løse opgaven:

Bernt Kastberg
It’s a jaaag. (Surprise)

Jeg snupper en X-Type, selvom den er anklaget for at være en Ford Mondeo. Det er jo også er en fin familiebil (Jaguar var ejet af Ford mellem 1989-2008), men ifølge Jaguar er der kun ca. 20 procent, den deler med en Ford. Men den kan ikke løbe fra, at den er bygget på samme undervogn, og det gør jo nogle reservedele lidt billigere end, hvis der står Jaguar på dem. Specielt om dette eksemplar er, at det er sidste aftapning, den faceliftede model med partikelfilter, og den er sat til salg hos en velrenommeret Jaguarforhandler.

Andreas Lang Hedegaard
Altså når det skal være familiebil, og der ovenikøbet skal køres langt, så er det oplagte valg jo en Volvo. Så jeg har fundet en V70 med den rigtige motor – D5’eren med 185 hestekræfter, fed lyd og et solidt ry. Bilen har kørt lige knap 200.000 kilometer, men har til gengæld netop fået skiftet tandrem, og så har den ...

Læs mere på Biltorvet her.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Biltorvet.dk

Skagensgade 1,1
2630 Taastrup
Danmark
Biltorvet.dk

Send til en kollega

0.079