23948sdkhjf

Krigsveteranen træder ind i et nyt årti

| Medlemsnyhed | Indrykket af Biltorvet.dk

Jeep Wrangler er en legende, men er ikke kendt for at være en teknisk firstmover - det er den heller ikke nu, men vil du have eldrift og seriøse terrænegenskaber, så er Wrangler 4xe eneste valg. Her får du 380 hestekræfter og 45 kilometer rækkevidde.

Jeep er klar med Wrangler 4xe, en plugin-hybrid version af legenden, som får 637 Nm, 45 kilometer rækkevidde og vilde terrænegenskaber.

Selvom Land Rover-ejere ikke rigtig taler om det, så er Jeep grundlæggere af firehjulstrækkeren, som vi kender den. Den originale Willys Jeep var designet til det amerikanske militær og var med til at fordrive Hitler og hans nazi-kumpaner. Slægtskabet til den moderne Wrangler er tydeligt med de fritstående skærme og kantede linjer, men en mindre revolution er i gang, Jeep har nemlig netop introduceret Wrangler 4xe.

Wrangler 4xe er amerikanernes bud på en plugin-hybrid, og den er indtil videre nok dit bedste bud på en elektrificeret firehjulstrækker, som for alvor kommer frem over alt. Drivlinjen er særlig, da den kombinerer to elmotorer med et 400V-batteri på 17 kWh. Det kan lades med op til 7,3 kW, og det er placeret under bagsæderne, hvor det er godt beskyttet mod elementerne. Officielt giver det en rækkevidde på op til 45 kilometer. Den ene elmotor er en ...

Læs mere på Biltorvet her.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Biltorvet.dk

Skagensgade 1,1
2630 Taastrup
Danmark
Biltorvet.dk

Send til en kollega

0.063