23948sdkhjf

Her er den nye Skoda Fabia – lige så rummelig som en Golf

| Medlemsnyhed | Indrykket af Biltorvet.dk

Skoda er tilbage med en ny Fabia - mere rummelig end nogensinde. Faktisk er bagagerummet lige så stort som det, du finder i en Golf. Og til forskel fra Polo kan du stadig få den 150 hestes 1,5-liters turbomotor, så ny Fabia er klar til kamp.

Den nye Skoda Fabia Hatchback er klassens mest rummelige, har udstyr og sikkerhed som større biler og overrasker med nye Simply Clever-løsninger. Alt sammen pakket ind i et nyt, aerodynamisk design.

Skoda Fabia er en af favoritterne, når unge familier skal have en både rummelig og økonomisk minibil. Især er den nuværende Fabia Combi populær, fordi den kompakte stationcar gladeligt transporterer en barnevogn med hjul på i sit bagagerum på 530 liter.

Nu har fjerde generation verdenspremiere, og det er i første omgang hatchback-modellen, som blev afsløret i Prag. Combi-modellen følger. Den nye model er bygget på samme MQB-A0-platform som Scala og Kamiq, og det har i den grad givet minibilen vokseværk. Den nye Fabia er 11 centimeter længere og 4,8 centimeter bredere, så den nu er 410 centimeter lang, ligesom akselafstanden er øget 9,4 centimeter til 256 centimeter, en enkelt centimeter mere end Volkswagen Polo.  

Med Skodas vanlige sans for at udnytte hver en millimeter, giver det klassens med rummelige bil med masser af plads i både kabine og bagagerum. Således er bagagerummet vokset 50 liter, så det nu rummer 380 liter – faktisk lige så meget som Volkswagen Golf.

Minimal luftmodstand og vindstøj
En anden rekord i minibilklassen er luftmodstanden, som er helt nede på 0,28 Cw. Det opnås blandt andet ved, at luftindtag i forkofangeren lukker automatisk, når motoren ikke har behov for køling, ligesom spoilere ved bagruden og særlige indlæg i udvalgte alufælge bidrager. Men den gode aerodynamik skyldes først og fremmest Fabias nye design med smalle LED-for- og baglygter med krystalstruktur. En særlig designdetalje finder man på ...

Læs mere på Biltorvet her.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Biltorvet.dk

Skagensgade 1,1
2630 Taastrup
Danmark
Biltorvet.dk

Send til en kollega

0.078