23948sdkhjf

Sådan sikrer du orden og privatliv på værkstedet

| Medlemsnyhed | Indrykket af Annoncørbetalt indhold

På værkstedet, reservedelslageret eller kontoret i autovirksomheden er orden måske ikke altid første punkt på dagsordenen.

Men orden kan have den fordel, at alle kan finde de ting, de skal bruge, og dermed glider arbejdsdagen nemmere. Orden kan muligvis også være en mangelvare, når det kommer til omklædning, som ofte er en fast del af arbejdsdagen i denne branche, og det samme er måske tilfældet med både privatliv og sikkerhed. Men det kan du heldigvis gøre noget ved.

Gode arbejdsskabe i metal er et rigtig fornuftig skridt på vejen mod at skabe orden. Med dem kan du sikre, at alle uden problemer kan finde de ting, de har brug for i løbet af arbejdsdagen. Derudover kan du sørge for, at dine medarbejdere kan klæde om og være sikker på, at deres private ejendele er sikkert opbevaret gennem arbejdsdagen. 

Skabe til enhver arbejdssituation 
Forskellige arbejdssituationer kalder på forskelligt udstyr, og det samme gælder for arbejdsskabe. Nogle skal bruges til opbevaring af udstyr, andre til tøj. Nogle skal sikre organisering af produkter, som skal være hurtige og nemme at få fat i, og andre skal skabe orden på kontoret. Uanset formålet er arbejdsskabe i metal praktiske, især på autovirksomheder, hvor olie og snavs er en fast del af inventaret. 

Sådan sikrer du, at dine medarbejdere er klædt på til arbejdet 
En af de typer arbejdsskabe i metal, som du med garanti har behov for, hvis du ejer et værksted, et reservedelsfirma eller en anden type autovirksomhed, er omklædningsskabe. Dine medarbejdere har behov for at kunne skifte til arbejdstøj ved arbejdsdagens start og tilbage til deres eget tøj, når fyraftensklokken ringer. Desuden er det vigtigt, at dine medarbejdere kan opbevare og evt. låse deres private ejendele inde, mens de fokuserer på arbejdet. 

Der er flere ting at tage stilling til ved indkøb af omklædningsskabe. Hvor store skal de være, skal de have bøjler til tøj eller blot hylder? Skal der opbevares svedigt tøj, der kræver udluftning, skal der være en bænk, så dine medarbejdere kan sidde ned, når de skal klæde om? Det er en god idé at have afklaring på den slags spørgsmål, inden du begynder at se dig om efter skabe.  

Indretning af arbejdspladsen 
Når du er klar til at undersøge udbuddet af omklædningsskabe, kan du med fordel se på ajprodukter. Her finder du et stort udvalg af arbejdsskabe i metal. Du kan også finde opbevaringsløsninger til lageret, kontoret, eller hvor du nu ellers har behov for at skabe orden og overblik. 

Derudover har ajprodukter en lang række andre produkter til indretning af arbejdspladsen. Uanset om det drejer sig om møbler til kontoret eller helt lavpraktiske ting som affaldssortering, så finder du det hos ajprodukter.  


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Annoncørbetalt indhold

Send til en kollega

0.063