23948sdkhjf

Autotrailer til private og professionelle

| Medlemsnyhed | Indrykket af Annoncørbetalt indhold

Mange danskere bruger en stor del af deres tid på at fragte mindre og større gods fra henholdsvis A til B.

Ligesom med alle andre køretøjer og transportmidler er det nødvendigt, at også autotrailere lever op til et højt sikkerhedsniveau.

Det er uanset om du søger et fragtredskab, der kan benyttes, når bilen skal køres til service på værkstedet eller et, der kan fragte både små og store maskindrevne køretøjer fra en lokation til en anden.

Benyt autotrailere til enhver anledning
Når det gælder autotrailere, så er det vigtigt, at du får et påhængskøretøj, der efterlever alle love. Der skal være en høj brugervenlighed, funktionaliteten skal være i høj kvalitet og effektiviteten skal leve op til forventningerne.

Du er naturligvis som bruger af vognen afhængig af, at den er modstandsdygtig og robust, når du skal fragte og transportere tunge læs frem og tilbage. Du finder autotrailere, der har både ramper eller tip, som kan gøre det lettere og mere overskueligt at læsse traileren.

Lad påhænget klare den krævende del af arbejdet hvad end den skal benyttes til private eller professionelle formål. Autotrailere findes med et bredt udvalg af indre og ydre udtryk.

Tjek på lovgivningen
Sørg altid for at din autotrailer er i sikker og forsvarlig stand. På de danske veje gælder færdselsloven, og det er væsentligt for trafikken og sikkerheden, at vi alle passer bedst muligt på hinanden på vejene.

Her er tre hurtige, gode råd til lastning og kørsel med anhænger:

  • Vær sikker på, at anhængeren er monteret korrekt
  • Husk at bruge sikkerhedswire, - og tjek, at trailerens lygter og lys virker, inden du kører
  • Sørg for, at vægten af lasten er fordelt ligeligt på traileren, da dette giver bedre køreegenskaber

Der er en række regler at overholde, når man kører med en autotrailer. Dette er krav både til dig som fører, men også til standen på selve traileren og køretøjet. En vigtig detalje er, at du ved, hvor meget vægt du må køre med på anhængeren med din bil.

På registreringsattesten til bilen finder du den maksimale påhængsvægt, som bilen må køre med - og på trailerens registreringsattest finder du detaljer om trailerens vægt, lasteevne samt største tilladte totalvægt. Det er vigtigt, at totalvægten på den læssede trailer – altså den samlede vægt af traileren plus læsset - ikke er højere end den vægt, som din bil og dit anhængertræk er godkendt til at trække.

Dette er dine rettesnore, når du læser gods. Er du i tvivl om reglerne, vil vi anbefale du slår de nyeste regler op hos eksempelvis Rådet for Sikker Trafik.

Hvis du tager dine forholdsregler, når du kører med trailer, så er du godt på vej. Husk at lave en sikker tilkobling og dobbelttjek den inden du kører på vejen – og vær opmærksom på, om anhængerens totalvægt ikke er for høj. Overlæs kan give store bøder.

 


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Annoncørbetalt indhold

Send til en kollega

0.094