23948sdkhjf

Vi kører Polestar 2 – er det på tide at sælge Teslaen?

| Medlemsnyhed | Indrykket af Biltorvet.dk

Den er god mod miljø, hunde og øjet - Polestar 2 er en lækkerbisken med 408 hestekræfter. Men skal du virkelig skifte din Tesla Model 3 ud? Læs med her.

Er du træt af, at din Tesla Model 3 er blevet for almindelig, eller ikke er praktisk nok? Så skal du måske overveje den svenske Polestar 2. Den elektriske svensker er svært lækker og god mod hunde, men har dog et par enkelte svipsere.

Tired of German techno? Why don’t you try some Swedish metal. Volvo havde i nullerne en frisk reklame, der tog luften ud af den tyske bilindustri. De har stadig ikke slået tyskerne, men det forhindrer dem ikke i at lægge sig ud med en ny konkurrent – amerikanske Tesla. For selvom der ikke står Volvo på den svenske elbil, så er Polestar et datterselskab og udviklet i Gøteborg, dør om dør med Volvo.

Det er som udgangspunkt en god ting, for det ruller for Volvo i disse år (På latin betyder Volvo jeg ruller), og de laver nogle af markedets mest lækre og stilede biler. Men med Polestar tager de den så bare lige et niveau op.

Og lad os da bare starte her. For Polestar 2’s største salgsargument er, at den er vildt lækker. Som den seneste Iphone i rækken er Polestar 2 et produkt, der ser godt ud, føles lækkert i sin forarbejdning og er nem at bruge. Der er noget Saab-lignende over bilens profil, mens fronten er teknisk, aggressiv og simpel, med en køler og forlygter, som viser et slægtskab med Volvo. Bagenden har et LED-bånd, som løber på tværs af bagklappen, og netop bagklappen er en af de vigtigste salgsargumenter for Polestar over Tesla Model 3. Polestar 2 er nemlig ...

Læs mere på Biltorvet her.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Biltorvet.dk

Skagensgade 1,1
2630 Taastrup
Danmark
Biltorvet.dk

Send til en kollega

0.062