23948sdkhjf

Klumme: Nej, elbilen er ikke sjov, bare fordi den er hurtig

| Medlemsnyhed | Indrykket af Biltorvet.dk

Elbiler er vanvittigt hurtige, men betyder det så også, at de er hylende sjove? Det mener Ebbe Sommerlund ikke. Han er ny mand på Biltorvets redaktion, og han har skrevet en klumme om forskellen på hurtige og sjove biler.

Klumme: Det er vigtigere end nogensinde at skelne mellem en hurtig bil og en sjov bil. Og nogle skal sige det højt. Det mener den nye mand på redaktionen, Ebbe Sommerlund, som deler sine tanker her.

Længe inden jeg blev motorjournalist, sad tallene fra Bil-Revyen på rygraden. De var blevet terpet i ren interesse, og antallet af hestekræfter, newtonmeter, topfart og 0-100 km/t for alle biler, jeg kunne tænke mig at eje, lå gemt i hjernebarken.

Da jeg så rent faktisk blev motorjournalist, og diskuterede forskel i accelerationstider på 0,3 sekunder med andre journalister, svarede flere: Det er ikke noget vi går særligt op i, for du kan ikke mærke så små forskelle og du bruger det ikke i hverdagen.  

Jeg var stadig forblændet af tal og synes, at det var sjusk, at vi ikke målte flere accelerationer på testbilerne, men langsomt gik pointen op for mig: Man kan ikke vurdere en bil på tallene i Bilrevyen. Der er noget helt andet på spil.  

Elbiler ydmyger sportsvogne – eller gør de? 
Hvem har ikke set Teslaer, der kører fra sportsvogne, og hvem har ikke set kommentarer fra Tesla-fans, der håner sportsvogne, muskelbiler og deres ejere, fordi de ikke er ...

Læs mere på Biltorvet her.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Biltorvet.dk

Skagensgade 1,1
2630 Taastrup
Danmark
Biltorvet.dk

Send til en kollega

0.11